'Mücadeleniz mücadelemizdir'

CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, 12 işçinin işveren tarafından işten çıkarıldığı Aygün Alüminyum Fabrikası'nda işçilere destek verdi. Girgin

SİYASET 11.07.2018 16:43:00 0

CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin ve CHP Çerkezköy İlçe Başkanı engin Camcı, Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak’ı ziyaret etti.

 

 

İŞÇİLERE DESTEK VERDİLER

 

 

Ziyaretin ardından Candan Yüceer, Süleyman Girgin, Engin Camcı, Murat Koçak ve sendika üyeleri Çorlu’da faaliyet gösteren Aygün Alüminyum’da işçilerin direnişine destek verdi. Fabrika önünde açıklama yapan Murat Koçak “Burada bundan böyle Türk Metal bayrağı dalgalanacak. Ama işveren 12 işçimizi işten çıkardı. Çıkarılan arkadaşlarımız için bütün hukuksal yollara başvurduk” dedi. CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin de nerede hak mücadelesi varsa işçilerin her zaman yanında olduklarını belirterek “Hiçbir mücadele karşılıksız kalmaz. Hak mücadelenizi sonuna kadar destekliyoruz. Asla ve asla birliğinizi beraberliğinizi bozmayınız. Mücadeleniz mücadelemizdir” dedi.

 

 

“MÜCADELENİZİN YANINDAYIM”

 

 

Alın teri mücadelesinin her zaman yanında olduğunu ifade eden CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer de “Her zaman mazlumun hakkının yanındayız. Her zaman söylerim başkanıma ne zalimin kimliğine bakarız ne mazlumun kimliğine bakarız. Kim mağdur olmuşsa kim emek mücadelesindeyse biz onun yanındayız. Ben vekiliniz olarak, bacınız, kardeşiniz olarak bu mücadelenin her zaman yanındayım” dedi.

 

 

Haber / Ayşenur AYDIN