Yeni pazar yerinde ilk Pazar kuruluyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından yaptırılan modern kapalı Pazar yeri 12 Temmuz Perşembe günü saat 13:00'da düzenlenecek törenle hizmete açılacak. Pazar Yerinin Çerkezköy'e, vatandaşlara, esnaf

GÜNDEM 11.07.2018 16:01:00 0
Yeni pazar yerinde ilk Pazar kuruluyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından 2017 yılında 5 milyon 919 bin lira + KDV bedel ile ihale edilen, otopark ve çevre düzenlemesi ile birlikte maliyeti 8 milyon lirayı bulan Çerkezköy Belediyesi Kapalı Pazar yeri 12 Temmuz Perşembe günü saat 13.00’da düzenlenecek törenin ardından hizmete açılacak.

 

 

ESNAFLARIN YERLERİ KURAYLA BELİRLENDİ

 

 

Ekim ayında yapımına başlanan Pazar Yeri inşaatını ve çevre düzenleme çalışmalarını tamamladıklarını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Salı günü de Noter huzurunda yapılan kura çekimi sonrasında pazarcı esnaflarımızın yerleri belirlendi. İlk pazarımızı 12 Temmuz Perşembe günü yeni yerimizde açacağız” dedi.

 

 

15 BİN METREKARE ALAN OTOPARK ALANI OLARAK DÜZENLENDİ

 

 

Başkan Akay, Yeni Pazar Yerinin 9 bin 528 metrekare kapalı alana, yaklaşık 15 bin metrekare otopark alanına sahip olduğunu belirterek “Pazar Yeri’nde 4 adet giriş ve çıkış, 8 adet yangın çıkışı ve 8 adet balıkçı dükkanı da bulunuyor. Modern ve şık mimarisi, konforu ile Çerkezköy’e değer katacak olan Modern Pazar Yerimizin Çerkezköy’ümüze, halkımıza, esnaflarımıza ve bölgemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi ve tüm Çerkezköylüleri açılışa davet etti.

 

 

Haber / Ayşenur AYDIN