'Okuyucularımız Yazarlarımızla Buluşuyor'

Tekirdağ Şarköy'de bu yıl 2'ncisi düzenlenen 'Okuyucularımız Yazarlarımızla Buluşuyor' adlı kitap okuma etkinliği Bülent Ecevit Parkı'nda gerçekleştirildi. Kent Konseyi tarafından düzenlenen etkinliÄ?

GÜNDEM 10.07.2018 17:14:00 0

Şarköy Kent Konseyi tarafından 2'ncisi gerçekleştirilen kitap okuma etkinliği Şarköy İskelesi yanındaki Bülent Ecevit Parkı'nda Şarköylü yazarların katılımıyla düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe, Şarköy Kaymakamı Yakup Güney, Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altaoğlu, Şarköy Milli Eğitim Şube Müdürü Öztürk Çetin, Halk Eğitim Müdürü Mustafa Duman, Tekirdağ Büyük Şehir ve Şarköy belediyesi Meclis üyesi Vahit Aslan Şarköy Belediyesi Meclis Üyesi Fatma Dindar  ile birlikte vatandaşlar katıldı.

 

 

"YETERKİ İMKAN VERİLSİN"

 

 

Düzenlenen etkinlik kapsamında yapılan kampanyayı da desteklediklerini dile getiren Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, “Kent konseyinin uzun zamandır yapmak istediği kitap etkinliği kitap okumayla ilgili yaptıkları kampanyayı biz belediye olarak destekledik. Kent konseyi başkanı ve çok başarılı ekibine teşekkür ediyorum. Hakikaten Şarköy’ün en güzel yerinde böyle bir etkinlik yaptığımızda insanlardan çok güzel ilgi görüyoruz. Şu an kitaplarımızın bir çok bölümü imzalandı, bitti. Şunu söylemek istiyorum demek ki insanlar okumaya meraklı yeter ki kendilerine imkanlar verilsin gerekli tanıtımlar yapılsın. Belediyemiz olarak yardımlarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

 

 

"OKUYUCULARIMIZ YAZARLARIMIZLA BULUŞUYOR"

 

 

Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok'un konuşmasının ardından konuşan Şarköy Kent Konseyi Başkanı Soner Çimendere'de, “Bugün biz böyle bir ilginin olmasını bekliyorduk. Bizler halen bu ülkede kitap okuma aşkı olan insanların olduğuna inanıyorduk. Bunu da umudu kırılmış olan insanlara göstermiş olduk. Kent Konseyinin gençlik meclisinin düzenlemiş olduğu kitap okuma etkinliğinin 2.’sini gerçekleştirdik. İlki Kitabını al gel etkinliğiydi. Burada da Şarköylü yazarlardan oluşan bir ekip hazırladık. Belediyemizin temin etmesiyle bu yazarlarımızın kitaplarını ücretsiz olarak vatandaşlarımıza verdik. Ekinliğimizin adı da okuyucularımız yazarlarımızla buluşuyor. Biz burada okuma alanı yaratmak ve kitap dağıtmak için toplanmadık. Biz burada okuma farkındalığını göstermek için yaptık. Bu gün gördük ki ilginin çok olması bizleri sevindirdi" dedi.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU