Uyan: Modern bir görünüme kavuşacağız

Marmaraereğlisi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Sultanköy Mahallesi, Sağlık Caddesi ve bölgede yürütülen çalışmalar kapsamında  altyapısı tamamlanan sokaklara kilitli

GÜNDEM 9.07.2018 16:03:00 0
Uyan: Modern bir görünüme kavuşacağız

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar kapsamında altyapısı tamamlanan sokaklara kilitli parke taşı döşeniyor.

 

 

 

"ALT YAPISI TAMAMLANAN SOKAKLAR TAMAMLANIYOR"

 

 

 

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, "Belediyemizin Fen İşleri Müdürlüğü kontrolünde, altyapısı tamamlanan bölgelerde yol zemin hazırlama, kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından yapılan kilitli parke taşı döşeme ve kaldırım yapma çalışmaları Sultanköy Mahallemizde devam ediyor. Çalışmalarımız kapsamında Sultanköy Mahallesi’nde Sağlık Caddesi ve bölgedeki altyapısı tamamlanan sokaklara kilitli parke taşı döşeme işlemleri hızla tamamlanıyor" dedi.  

 

 

 

“MODERN BİR GÖRÜNÜM KAZANACAK”

 

 

 

Yolların bitiminin ardından şehrin modern bir görünüme kavuşacağını dile getiren Uyan, "Vatandaşlarımızın modern bir ilçede yaşamaları için elimizden gelen her türlü fedakârlığı yapmaya hazırız ve yapacağız. İlçemizde altyapısı tamamlanan tüm cadde ve sokaklarda gerek sıcak asfalt, sathi kaplama gerekse kilitli taş döşeme çalışmaları yapıyoruz. Yapılan çalışmalarla mahalle ve sokak aralarının daha estetik bir görünüme kavuşması için kilit parke döşemeleri ilçenin birçok mahalle ve sokağında sürdürülüyor" şeklinde konuştu.

 

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU