Mahsur kalan yavru kediyi itfaiye ve polis kurtardı

Edirne'nin Keşan ilçesinde bir banka şubesinin ATM'sinin altında mahsur kalan yavru kedi, itfaiye ve polis ekiplerinin çalışması sonucu kurtarıldı.

GÜNDEM 9.07.2018 14:38:00 0
Mahsur kalan yavru kediyi itfaiye ve polis kurtardı

Keşan'da, Yukarı Zaferiye Mahallesi Hastane Caddesi'ndeki Şehitlik Parkı önünde bulunan ATM'nin alüminyum sacla kaplı alt bölümüne giren yavru kedi, mahsur kaldı. Çevrede oyun oynayan çocuklar, fark ettikleri yavru kediyi kendi çabalarıyla kurtaramayınca ailelerine haber verirken, aileler de durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

 

 

KABLOLARIN ARASINA SAKLANDI

 

 

Olay yerine polis ekipleriyle Keşan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne bağlı kaza kırım ekibi sevk edildi. İtfaiye ekibi, demir kesme makasıyla ATM'nin alt kısmındaki alüminyum sacın bir bölümünü kesti. Çalışma sırasında korkan yavru kedi, kabloların arasına girerek saklandı. İtfaiye ve polis ekipleri, el feneri yardımıyla uzun süre kediyi dışarı çıkarmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Bunun üzerine yavru kedinin dışarı çıkması için kesilen kısma bir tabak içerisinde sosis ve kaşar peyniri bırakıldı. Yavru kedi, bir süre sonra saklandığı yerden hızla dışarı çıkarak, annesiyle birlikte gözden kayboldu.

 

 

Haber / Menşure KARDEŞ