Yeni Çevre Düzenlemeleri Yapılacak

Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Hıdırağa ve Silahtarağa Mahallelerini birbirine bağlayan Fatih Caddesi üzerinde bulunan üst geçit, yapılacak düzenlemeler kapsamında kal

GÜNDEM 7.07.2018 16:48:00 0
Yeni Çevre Düzenlemeleri Yapılacak

 

Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Fatih Caddesi üzerinde bulunan üst geçit kaldırıldı.

SARIKURT İNCELEMELERDE BULUNDU

Fatih Caddesi üzerinde bulunan ve zamanla işlevini yitiren üst geçit, çevre güvenliğinin sağlanması ve araç trafiğine kapatılmasının ardından Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kaldırıldı. Cadde üzerinde yapılacak olan yeni kavşak, yol ve kaldırım çalışmaları kapsamında kaldırılan üst geçit ile ilgili yapılan işlemler Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt tarafından incelendi. Sarıkurt, yapılan işlemler hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

ÇEVRE DÜZENLEMESİ YAPILACAK

Başkan Sarıkurt yaptığı açıklamada, Fatih Caddesi'nde yoğun trafik akışının sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi ve yaya güvenliğinin sağlanabilmesi amacıyla yeni bir çevre düzenlemesi yapılacağını belirterek alanda yeni kavşak, yol ve kaldırım çalışmaları yapılacağını, bu kapsamda da zamanla işlevini yitiren üst geçidin de kaldırıldığını dile getirdi. Araç trafiğine kapatılan yol, üst geçidin kaldırılmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU