Devrim ERBİL Eserleri Sergilendi

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından bu yıl 5'incisi düzenlenen Bisanthe Uluslararası Plastik Sanatlar Çalıştayı'nda sona gelinirken, çalıştay kapsamında dünyaca Ünlü Ressam Devrim Erbilâ€

KÜLTÜR SANAT 7.07.2018 16:10:00 0
Devrim ERBİL Eserleri Sergilendi

 

Değirmenaltı Mahallesi’nde bulunan Süleymanpaşa Belediyesi Bisanthe Tasarım ve Sanat Galerisi’nde düzenlenen serginin açılışına Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Gülferah Güral, Berkay Çakır ve Mehmet Hilmi İşsever ile 5. Bisanthe Uluslararası Plastik Sanatlar Çalıştayı küratörü Hakan Esmer, çalıştayda yer alan sanatçılar ve Tekirdağlı sanatseverler katıldı.

"BİRBİRİNDEN GÜZEL ESERLERİ BİZİMLE BİRLİKTE"

Süleymanpaşa Belediyesi Bisanthe Tasarım ve Sanat Galerisi’nde saat 17:00'da gerçekleşen açılışta konuşan Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Çok değerli sanatçımız Devrim Erbil, rahatsızlığından dolayı aramıza katılamadı. Ancak bugün birbirinden güzel eserleri ile bizimle birlikte. Siz değerli misafirlerimize de bu sıcak günde burada olduğunuz için teşekkür ediyorum. Plastik Sanatlar Çalıştayımız da tamamlanmak üzere. Sizleri o sergimizin açılışına da bekliyoruz” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Eşkinat’ın ardından konuşan Mahir Güven, sanata verdiği destekten ötürü Eşkinat’a teşekkür ederek, “Süleymanpaşa Belediyesi, Türkiye’de sanata ve sanatçıya gerçek anlamda değer ve destek veren bir belediye. Başkanımız Sayın Ekrem Eşkinat, bu anlamda ülke çapında saygı duyulan bir isim. Sanatın ötelendiği bir dönemde bu sahip çıkış bizim için daha da değerli. Kendisine ve Süleymanpaşa Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” dedi.

5 AĞUSTOS'A KADAK AÇIK KALACAK

Açılış töreninin yapılmasının ardından Ekrem Eşkinat, misafirlerle birlikte sergiyi gezdi. Devrim Erbil Baskı Resim Sergisi’nin bir ay boyunca açık kalacağı, sanatseverlerin 5 Ağustos 2018 tarihine kadar Bisanthe Tasarım ve Sanat Galerisi’nde sergiyi ziyaret edebilecekleri belirtildi.

Haber / Özge MERİÇ