Yeni hizmet binasının açılışı yapıldı

Ergene İlçe Jandarma Komutanlığı, Ergene Hükümet binasının 4'üncü katında hizmet vermeye başladı. Ergene Hükümet binasının yapımının tamamlanmasının ardından Ergene ilçe jandarma K

GÜNDEM 6.07.2018 13:41:00 0
Yeni hizmet binasının açılışı yapıldı

Ergene Hükümet binasının yapımının tamamlanmasının ardından Ergene ilçe jandarma Komutanlığı hizmet binasında açılış töreni düzenlendi.

 

VALİ MEHMET CEYLAN'DA KATILDI

 

Ergene ilçe jandarma Komutanlığı hizmet binasının açılışına, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan’ın yanı sıra Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Murat Yiğiter, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutanı J.Alb Şahin Karakaş ve davetliler katıldı. Açılışın ardından Vali Mehmet Ceylan ve beraberindekiler açılışı yapılan Komutanlık binasını gezdi.

 

ŞARKÖY'DE DE İNCELEMELERDE BULUNDU

 

Ceylan, Şarköy Devlet Hastanesi inşaatında da incelemelerde bulunarak Kaymakam Yakup Güney ve yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Mehmet Ceylan,  yaz aylarında Şarköy’ün nüfusunun çok arttığını, eski hastanenin yetersiz geldiğini, yeni hastanenin biran önce tamamlanması için çalışmaların hızlandırılmasını ve inşaatın biran önce bitirilmesini istedi. Ceylan daha sonra restorasyonu YİKOB tarafından yaptırılan tarihi Şarköy Halk Eğitim Merkezi İnşaatında incelemelerde bulunarak Vali Yardımcısı ve YİKOB Başkanı Tayyar Şaşmaz ile yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

 

 

Haber / Özge MERİÇ