Trakya'daki en büyük ve en önemli kültür ve sanat merkezi

Çorlu Belediyesi tarafından il genelin yenileme ve inşaat çalışmaları düzenleniyor. Çorlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından eskiyen çöp konteynerlerinin yenilenme çalışmalar

GÜNDEM 5.07.2018 17:07:00 0
Trakya

Çorlu Belediyesi tarafından il genelin yenileme ve inşaat çalışmaları düzenleniyor.

 

 

6 BİN 900 METREKARE ALANA SAHİP

 

 

Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen ve Hatip Mahallesi Ali Osman Çelebi Bulvarı üzerinde bulunan Çorlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü binasının yanında bulunan Trakya Gösteri ve Kongre Merkezi'nin inşaat çalışmaları devam ediyor. Toplamda 6 bin 900 metrekare inşaat alanına sahip olan Trakya Gösteri ve Kongre Merkezi inşaat alanında inceleme yapan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Sarıkurt, Trakya Gösteri ve Kongre Merkezi'nin hizmete girdiğinde Trakya’daki en büyük ve en önemli kültür ve sanat merkezi hâline geleceğini belirtti.

 

 

KONTEYNERLER YENİLENİYOR

 

 

Çorlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından eskiyen çöp konteynerleri da yenileniyor. Evsel atıkların kapalı çöp poşetlerine konulmaması ya da vatandaşlar tarafından bilinçsizce moloz dökülmesi sebebiyle daha çabuk eskiyen, kirlenen ve bozulan çöp konteynerleri Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından belirli aralıklarla yenilenmeye devam ediyor. Bin 250 adet galvaniz kaplama çöp konteyneri alımı yapan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, kısa bir süre içerisinde yeni çöp konteynerlerini eskiyen konteynerlerle değiştirmeye başlayacağı açıklandı.

 

 

Haber / Ruşa ELMA