"Trakya'da hayvancılığın başkenti olacak"

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Malkara Belediyesi tarafından yapılan Et Kombina Tesisi'nin yanına kurulması düşünülen canlı hayvan satış tesisi için dün saat 11.00'de istişare toplantısı dü

GÜNDEM 5.07.2018 16:26:00 0
"Trakya

Malkara Ticaret Borsası Binası'nda düzenlenen toplantıya, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Hacı Aslan, Ticaret ve Sanayi Borsası Başkanı Atilla Ayaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

 

 

DAHA KARLI SATIŞ OLANAĞI SAĞLAYACAK

 

 

Malkara'yı havyacılığın başkenti yapmak için çalışmaların sürdüğünü belirten Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul;“ Çavuşköy Mahallemizde inşaat çalışmaları devam etmekte olan Et Kombina Tesisi yanına canlı hayvan satış tesisi kurmayı düşünüyoruz. Bugünkü toplantımızı da canlı hayvan satış tesisini nasıl yapabiliriz diye Ticaret ve Sanayi Borsası Başkanı Atilla Ayaz ve Tekirdağ Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Hacı Aslan ile birlikte fikir alışverişinde bulunduk. Canlı hayvan tesisi kurulduğunda Malkara'da ki üreticilerimiz yetiştirdikleri hayvanlarını daha rahat ve daha karlı satış yapma olanağı sağlayacaktır. Malkara Trakya'da tarım ve hayvancılığın başkenti olacak diye hemşerilerimize söz verdik. Her zaman üreticimizin yanındayız. Çalışmalarımızın sonucunda Malkaramız Trakya'da tarım ve havyacılığın başkenti olacak” dedi.

 

 

Haber / Ayşenur AYDIN