4 yıldır aranan cinayet zanlısı Tekirdağ'da yakalandı

Ardahan'da 2014 yılında cinayete karıştığı gerekçesi ile hakkında yakalama kararı bulunan cinayet zanlısı, jandarma ekipleri tarafından 4 yıl sonra Ergene'de yakalandı. Cinayet zanlısı Murat

GÜNDEM 5.07.2018 15:58:00 0
4 yıldır aranan cinayet zanlısı Tekirdağ

Ardahan'da 4 yıl önce cinayete karıştığı gerekçesiyle aranan 60 yaşındaki Murat Aymış, Ergene’de jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

 

 

SAKLANDIĞI EVDE YAKALANDI

 

 

Ardahan'da 2014 yılında cinayet olayı karışan ve hakkında yakalama kararı bulunan Murat Aymış'ın Vakıflar Mahallesi'nde olduğu yönünde ihbar üzerine Ergene İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı Ulaş Merkez Karakol Komutanlığı ekipleri harekete geçti. Jandarma ekipleri geniş güvenlik önlemleri altında Murat A.'nın saklandığı evin etrafını sardı. Bahçeyi sularken aniden jandarma ekiplerini karşısında gören Aymış, teslim oldu.

 

 

SÜREKLİ İL DEĞİŞTİRDİĞİ TESPİT EDİLDİ

 

 

Cinayet zanlısı Murat Aymış'ın jandarma ve polise yakalanmamak için sürekli il değiştirdiği, işçi emeklisi olan zanlının maaşını da sürekli başka il ve ilçelerde bulunan banka ATM'lerden çektiği belirlendi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından Çorlu Adliyesi'ne sevk edilen zanlı tutuklanarak cezaevine konuldu.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU