TSO heyeti, havalimanı için destek turunda

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Lüleburgaz Ticaret Borsası (Lüleburgaz TB) ve Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası'nı (Lüleburgaz TSO) ziyaret etti. Volkan'a ziyaretler

GÜNDEM 5.07.2018 15:17:00 0
TSO heyeti, havalimanı için destek turunda

Volkan ve beraberindeki heyetin ilk durağı Lüleburgaz TB oldu. Çorlu TSO heyetini, Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Var, Yönetim Kurulu Üyeleri Serdar Beklen ve Şevket Diyarbakır karşıladı. Odanın faaliyet ve projeleri ile ilgili bilgi veren İzzet Volkan; “Oda ve Borsa seçimlerinin ardından bizler gibi göreve gelen Başkanlarımız ve Yöneticileri ile tanışmak bizleri mutlu etti. Trakya’nın kalkınması, yeni projeleri tespit etmek ve Çorlu Havalimanı’nı daha aktif hale getirerek hedefimiz olan Trakya Havalimanı’na dönüştürülmesi hususunda fikir alışverişinde bulunmak bizleri memnun edecektir” dedi.

 

 

“STRATEJİK DEĞERİNİ ARTIRACAKTIR”

 

 

Lüleburgaz TB Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Var da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Trakya’yı en güzel şekilde temsil edeceğine inandığım Trakya Havalimanı’nın daha geniş kapsamlı hizmet vermesi bölgeye artı değer kazandırarak stratejik değerini artıracaktır” dedi. Çorlu TSO heyeti Lüleburgaz TSO’yu da ziyaret etti.

 

 

AMAÇ ORTAK PROJELER YAPABİLMEK

 

 

Heyet, Lüleburgaz TSO Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Cebelli, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Siyami Aslan, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ahmet Büyükbüce, Selçuk Bayraktar, Aziz Vurucu, Şevket Muntaş tarafından karşılandı. Çorlu TSO’nun 46 Meclis Üyesi, 11 Yönetim Kurulu Üyesi ve 16 Meslek Komitesi’nden oluştuğunu söyleyen Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan “Burada amaç Odalardaki işbirliğini artırıp ortak projeler yapabilmektir. Çorlu il olma potansiyeli yüksek olan, ciddi bir nüfus ve sanayiye sahip ilçedir. Trakya Bölgesi’nin daha fazla kalkınabilmesi için hep birlikte mücadele edip bilimsel çalışmalar yapmamız gerekiyor” dedi. Lüleburgaz TSO Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Cebelli de, odaların birbirleriyle olan ilişkilerinin üyeler ve Bölge ekonomisine katkı sağlayacağını dile getirerek havalimanı konusunda sonuna kadar destek olacaklarını belirtti.

 

 

Haber / Özge MERİÇ