Sokak hayvanlarının beslenme ihtiyaçları karşılanıyor

Malkara Belediyesi tarafından sokak hayvanlarının temel beslenme ihtiyacını karşılamaya yönelik çalışmalar yapılıyor. Veterinerlik Hizmetleri ekipleri sokak hayvanlarının yoğun olarak bulunduğu Malkara Me

GÜNDEM 5.07.2018 14:27:00 0
Sokak hayvanlarının beslenme ihtiyaçları karşılanıyor

Malkara Belediyesi Veterinerlik Hizmetleri ekipleri tarafından sokak hayvanları için beslenme yemlikleri ve sulukları yapılıyor.

 

 

 

YİYECEK İHTİYAÇLARI KARŞILANACAK

 

 

 

Sokak hayvanlarının temel beslenme ihtiyacını karşılamaya yönelik çalışmalar yapan Malkara Belediyesi, sokak hayvanlarının yoğun olarak bulunduğu Malkara Mezbahası ve Malkara Çöplüğü alanı içerisine beslenme yemlikleri ve sulukları yapıyor. Veterinerlik Hizmetleri ekipleri beslenme odaları sayesinde sokak hayvanlarının yiyecek ve içecek sıkıntısı çekmesinin önüne geçmeyi  amaçladıklarını kaydetti.

 

 

 

PERİYODİK ARALIKLARLA BIRAKALACAK

 

 

 

Veterinerlik Hizmetleri ekipleri tarafından yapılan yemliklere ve suluklara belirli periyodik aralıklarla su ve yiyecek bırakılarak sokak hayvanlarının aç ve susuz kalmasına izin verilmeyeceğini kaydeden Malkara Belediyesi , sokak hayvanlarına sahip çıkarak kapılarının önüne bir kap su ve yiyecek koyarak hayvanların aç kalmasının önüne geçilebileceği konusunda vatandaşı uyardı.

 

 

 

Haber / Özge MERİÇ