Albayrak, muhtarlar derneği başkanlarıyla buluştu

Muhtarlar Dernek Başkanları ile bir araya gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, devam eden ve planlanan yatırımlarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Yapılan toplantının ardından Başka

GÜNDEM 5.07.2018 13:50:00 0
Albayrak, muhtarlar derneği başkanlarıyla buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa, Çorlu, Ergene, Saray, Malkara ve Hayrabolu İlçelerinin Muhtarlar Dernek Başkanları ile bir araya geldi.

 

 

KAHVALTILI TOPLANTI DÜZENLENDİ

 

 

Düzenlenen kahvaltılı toplantıya Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz, Süleymanpaşa Osmanlı Mahallesi Muhtarı İsa Turgut, Çorlu Şeyhsinan Mahallesi Muhtarı Salim Sarıer, Ergene Ulaş Mahallesi Muhtarı Ersin Çabuker, Saray Çukuryurt Mahallesi Muhtarı Mümin Değirmenci, Malkara Camiatik Mahallesi Muhtarı Recai Öztürk ve Hayrabolu Karayahşi Mahallesi Muhtarı Recep Akgün katıldı.

 

 

VALİ CEYLAN’I ZİYARET ETTİLER

 

 

Süleymanpaşa, Çorlu, Ergene, Saray, Malkara ve Hayrabolu İlçelerinin Muhtarlar Dernek Başkanları ile bir araya gelenAlbayrak, devam eden ve planlanan yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Toplantının ardından Muhtarlar Dernek Başkanları ile birlikte Vali Mehmet Ceylan'ı ziyaret etti. Başkan Albayrak ve beraberindeki heyet, yapımı tamamlanan yolların korunması ve diğer sorunlarla ilgili Vali Mehmet Ceylan ile görüştü.

 

 

Haber / Menşure KARDEŞ