Tefeci operasyonunda 8 tutuklama

Çorlu'da tefecilere yönelik yapılan operasyonda 10 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 8'i tutuklanırken, 2'si ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

GÜNDEM 4.07.2018 14:35:00 0
Tefeci operasyonunda 8 tutuklama

​Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın, 'Tefe karşılığı para vererek, tefe karşılığı vadesinden önce çek kırarak müştekileri kendilerine borçlandırdıkları, bu borca istinaden senet imzalattıkları, borçlarını ödemeleri için baskı ve tehdit uyguladıkları, borçlarını ödeyemeyen müştekilerin yine baskı ve tehdit ile mal varlıklarına el koydukları’ belirlenen suç örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, şüpheliler için yakalama kararı çıkarıldı.

 

 

10 ŞÜPHELİDEN 8’İ TUTUKLANDI

 

 

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, eş zamanlı yaptığı baskınlarla 10 şüpheliyi gözaltına alırken, şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye çıkarıldı. Şüphelilerden H.E., B.Ş., N.T., Ö.K., Ö.K., A.K., M.Y., F.T. tutuklanırken, A.E. ile M.K. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Soruşturma kapsamında bazı kişilerin de yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

 

 

Haber / Şaban KARDEŞ