Anaokulu için imzalar atıldı

Kütüphane hayaliyle yola çıkan Çerkezköylü genç iş adamı Fatih Bozkurt, babasını ismine yakışır bir protokole imza attı. Annesi ile babasını adını taşıyacak bir anaokulu yaptıracak olan

GÜNDEM 4.07.2018 14:14:00 0
Anaokulu için imzalar atıldı

Çerkezköy Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde, mülkiyeti Maliye Hazinesi’ne ait taşınmaz üzerine Hayırsever Fatih Bozkurt tarafından 833 metrekarelik bir kapalı alana yaptırılacak olan 8 Derslikli Anaokulu işine ait protokol; Vali Mehmet Ceylan, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Albayrak ve Hayırsever Fatih Bozkurt tarafından Valilik Makamında imzalandı. Protokol imza törenine Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş de katıldı.

 

EYLÜL’DE EĞİTİM ÖĞRETİME AÇILACAK

 

Çerkezköy’de 10’uncu hayırsever protokolünü Tekirdağ Valiliği’nde imzaladıklarını belirten Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri “Gaziosmanpaşa Mahallesi Zabıta Müdürlüğü bitişiğinde yapılacak olan okul 3 ayda tamamlanıp Eylül ayında eğitim öğretime açılacak” dedi.

 

ANNE VE BABASININ İSMİNİ TAŞIYACAK

 

5 yıl önce Eylül ayında babasını kaybettiğini söyleyen Fatih Bozkurt, “Niyetim bir kütüphane yaptırmaktı. Ama daha sonra anaokuluna karar verdik. Çerkezköy Kaymakamımız Atilla Selami Abban bize yer gösterdi. Orada 8 derslikli bir anaokulu yapacağız. Okula annem ve babamın ismi olan Azize-Şahap Bozkurt verilecek. Eğitime, çocuklarımızın geleceğine az da katkı sunabilirsek ne mutlu bize” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU