AK Parti'den hem tebrik hem teşekkür

24 Haziran Seçimlerinde AK Parti'den Tekirdağ Milletvekili seçilen Prof. Dr. Mustafa Şentop, Mustafa Yel ve Çiğdem Koncagül, seçimde cumhur ittifakı yaptıkları MHP'nin Çerkezköy İlçe Teşkilat

SİYASET 3.07.2018 19:34:00 0
AK Parti

24 Haziran Seçimlerinde AK Parti’den Tekirdağ Milletvekili seçilen Prof. Dr. Mustafa Şentop, Mustafa Yel ve Çiğdem Koncagül, teşekkür ziyaretlerini Çerkezköy’de sürdürdü. Dün saat 17:30’da Çerkezköy İlçe Teşkilatı’na gelen milletvekilleri ve İl Başkanı Cüneyt Yüksel, İlçe Başkan Vekili Ercan Tanışık ve partililer tarafından karşılandı. Ziyarette konuşan Ercan Tanışık, 24 Haziran seçimlerinde gösterdikleri emekten dolayı partililere teşekkür ederken, İl Başkanı Cüneyt Yüksel, 11 ilçede seçim ziyareti yapmak için harekete geçtiklerini belirtti.

 

 

“BÜYÜKŞEHİR AK PARTİ’NİN OLACAK”

 

 

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nın seçim sürecini birlik ve beraberlik içinde geçirdiğini kaydeden Yüksel, hızlı bir şekilde yerel seçimler için çalışmalara başlamaları gerektiğini kaydetti. Üye güncellemelerini yaparak dosyaları hazırlayacaklarını kaydeden Yüksel “10-11 bin oy farkı ile Büyükşehir AK Parti’nin olacak” dedi. 24 Haziran seçimlerinde Tekirdağ genelinde iyi bir sonuç aldıklarını kaydeden Yüksel, moral bozmadan Tekirdağ’da iktidar olacaklarını savundu.

 

 

27. Dönem AK Parti Tekirdağ 6’ncı sıra milletvekili adayı Abdullah Öğe de sıranın ne olduğunu dert etmeden AK Parti için çalıştıklarını belirterek “Bizim için burada seçim galibiyeti oldu. 15 Temmuz ve 24 Haziran seçimlerinde yanımızda olanlara belediyeyi AK Parti’ye kazandırma borcumuz var. Kendi elimizle verdiğimiz belediyeyi tekrar geri almayı hedefliyoruz” dedi. “Kimse şahsi menfaatini parti menfaatinin önüne koymasın” diyen Öğe, seçime hazır olduklarını kaydetti.

 

 

“ÇERKEZKÖY BİZİ YANILTMADI”

 

 

 

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül de seçimlerin demokratik bir ortamda olgunlukla geçtiğini belirterek çalışmalarından dolayı Çerkezköy İlçe Teşkilatı’na teşekkür etti. AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel de Çerkezköy teşkilatının 24 Haziran’da üzerine düşeni yaptığını ifade ederek “Çerkezköy bizi yanıltmadı. Seçim çalışmalarına başladığımız ilk günden son güne kadar sahada candaş bir çalışma oldu” dedi.

 

 

“FİTNE VE FESADA YER VERMEYELİM”

 

 

Milletvekili Mustafa Yel, Çerkezköy 2004-2014 yılların arasında belediye başkanlığı yapan ve 24 Haziran seçimlerinin ardından ilçe teşkilatını eleştiren Ali Ertem’e de gönderme yaparak “Kendi elimiz ile kaybettiğimiz belediyeyi alacağımıza adım gibi inanıyorum. Bu konuda yeter ki isteyelim ve çalışalım. Fitne ve fesada asla yer vermeyelim. Özellikle sosyal medya üzerinden birbiri ile hesaplaşmaları bir kenara bırakalım. Herkes sorunu varsa muhatabı ile mutlaka yüz yüze görüşerek bu sorunu çözmelidir” dedi.

 

 

“MHP İLE BİRLİKTE YÜRÜTECEĞİZ”

 

 

Cumhurbaşkanlığı sistemini cumhur ittifakı’nda yer alan MHP ile birlikte yürüteceklerini kaydeden AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Şentop da “Seçim döneminde yoğun bir şekilde manipülasyon yapıldı. 2014 yılındaki tabloyla bugün oluşan tablo neredeyse aynı. Zaten tablonun değişmesini gerektiren bir şey de yoktu. 1. turda Cumhurbaşkanımızı seçtik. Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ve mecliste kanun değişiklikleriyle yeni sistemi oluşturacağız” dedi.

 

 

“ÖNEMLİ BİR KAVŞAK NOKTASI OLDU”

 

 

24 Haziran’ın milletimiz için önemli bir kavşak noktası olduğunu ve bunu da aştıklarını ifade eden Şentop “Üye sayısını arttırmaya yönelik çalışma yürüten bir başka parti yok. Çünkü üye sayısı artarsa delegelerin sayısı da değişir. Böylelikle parti yönetimi kolay olmaz fakat biz aksine üye sayımızı arttırarak başarı elde ettik” dedi. AK Parti’nin Tekirdağ’da 120 bin, Türkiye genelinde ise 11 milyonu aşkın üyesinin olduğunu dile getiren Şentop, seçimlerde de üye sayısının 2 katı oy aldıklarını belirtti.

 

 

“BİZ ÜLKENİN GELECEĞİNİ DİZAYN EDİYORUZ”

 

 

AK Parti’nin diğer partilerle aynı kulvarda yarışmadığını söyleyen Şentop, “Biz ülkenin geleceğini dizayn ediyoruz. Onlara göre kendimizi dizayn etmiyoruz. İçeride yaşanan ihtilaflar nedeniyle İstanbul’un Anadolu yakasında bazı ilçelerde çok oy kaybettik. Biz seçime hazırız milletimize borcumuzu yerine getirmek için çalışacağız” dedi.

 

 

HEM TEBRİK HEM TEŞEKKÜR

 

 

Milletvekilleri, il başkanı, ilçe başkanı ve partililer ilçe teşkilatı ziyaretinin ardından 24 Haziran seçimlerinde Cumhur ittifakı yaptıkları Milliyetçi Hareket Partisi’nin Çerkezköy İlçe Teşkilatını ziyaret etti. AK Parti heyeti, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve partililer tarafından karşılandı. Genel seçimleri başarılı bir şekilde gerçekleştirdiklerini kaydeden Aydeniz “Birinci turda Cumhur ittifakının adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar Cumhurbaşkanı yaparken, ittifak için mecliste gerekli olan çoğunluğu da sağladık” dedi. Çerkezköy’de de güzel bir seçim süreci yaşadıklarını dile getiren Aydeniz “İttifakın hem yerelde hem de genelde istenilen oyu alması bizleri fazlasıyla mutlu etti. Türkiye MHP, AK Parti ve Büyük Birlik Partisi’nin Cumhur ittifakı ile güzel günler görecektir” dedi. AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Şentop da Türkiye’nin önemli dönüm noktalarından birisi olan 24 Haziran seçimlerinin başarılı bir şekilde geçtiğini ifade ederek “Milletimizin teveccühü ile mecliste Cumhur ittifakını sağladık. Bu ittifak Yenikapı ruhu ile ortaya çıktı. Cumhur ittifakında Cumhurbaşkanı ve milletvekili çıkarmamızda MHP’nin de büyük desteği oldu” dedi ve hem tebrik hem de teşekkür için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi.

 

 

“KAPAKLI VE ÇERKEZKÖY’DE OYUMUZU ARTIRDIK”

 

 

MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz Milliyetçi Hareket Partisi’nin Çerkezköy ve Kapaklı’dan iyi bir oy aldığını fakat batı ilçelerden istenilen oyları alamadığını belirterek “Çerkezköy ve Kapaklı’da oyumuzu artırdık. Batı ilçelerinde seçmenin kapalı kutu olduğunu gördük. Milletvekili çıkartamadığımız için üzgünüz ama Cumhur ittifakından üç vekil çıktığı için mutluyuz. Üç vekilimiz de Tekirdağ’ı TBMM’de iyi bir şekilde temsil edecektir” dedi. İçlerinde burukluk olduğunu fakat genel sonuçlara baktıklarını kaydeden Aydeniz “MHP’ye algı operasyonları yapılsa da Türkiye genelinde yüksek bir oy aldı. Cumhur ittifakı olarak Türkiye genelinde silindir gibi ezip geçtik. İlçe teşkilatı olarak yerel seçim çalışmalarına başladık” dedi. Amaçlarının Tekirdağ’da CHP’nin belediyelerini almak olduğunu dile getiren Aydeniz “CHP belediyelerinin sınıfta kaldığını hep birlikte görüyoruz” dedi.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU