TÜ'den çocuklara yaz spor okulu

Trakya Üniversitesi Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, 7-9 yaş ve 10-12 yaş aralığındaki çocukların fiziksel gelişimini desteklemek ve çocuklara sporu sevdirmek amacıyla, iki dönemlik bir yaz okulu

EĞİTİM 3.07.2018 17:32:00 0
TÜ

Yaz okulu ile ilgili açıklama yapan yetkililer “Katılım ücretinin haftalık 175 TL olarak belirlendiği yaz okulunda öğrenciler ayrıca, Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'nın sağladığı öğlen yemeğinden, günlük 6,75 TL'ye faydalanabilecek. 7-12 yaş arasındaki çocukların kayıt yaptırabileceği yaz okulunda, gruplar en fazla 20 öğrenciden oluşacak. Yaz okulunun kayıtları 6 Temmuz 2018 Cuma gününe kadar devam edecek” dedi.

 

BİRİNCİ DÖNEM EĞİTİMLERİ BAŞLADI

Trakya Üniversitesi Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Yaz Spor Eğitimi Kursunda ilk dönem başladı. 13 Temmuz’a kadar devam edecek ilk dönemin ardından yaz okulunun ikinci dönemi de 16-27 Temmuz tarihleri arasında yapılacak.  Tenis, Eğitsel Oyunlar, Voleybol, Futsal, İngilizce, Badminton, Basketbol, Dans, Judo ve Yüzme branşlarında verilen eğitimlere 7-9 yaş grubu ve 10-12 yaş grubu çocuklar katılabiliyor.

 

 

Haber / Ayşenur AYDIN