Türkiye'nin 2. Trakya'nın en büyük tesisi olacak

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Malkara Belediyesi tarafından yapılan Et Kombina Tesisi ve Çok Amaçlı Kapalı Pazar Yeri inşaatları devam ediyor. Çalışmalarla ilgili konuşan Belediye Başkanı Ulaş

GÜNDEM 3.07.2018 15:53:00 0
Türkiye

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Malkara Belediyesi tarafından yapılan Et Kombina Tesisi ve Çok Amaçlı Kapalı Pazar Yeri inşaatları devam ediyor.

 

ÖNEMLİ 2 MİHENK TAŞI

Uzun yıllardır beklenen bir proje olduğunu belirten Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Malkara'nın geleceğinde önemli 2 mihenk taşı olan projelerimizi hayata geçiriyoruz. Et Kombina Tesisi ve Çok Amaçlı Kapalı Pazar Yeri projelerini en kısa sürede tamamlayıp hemşerilerimizin hizmetine sunacağız.

 

TRAKYA’NIN EN BÜYÜK TESİSİ

“Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Et Kombina Tesisi inşaatımız tamamlandığında Türkiye'nin 2. Trakya'nın en büyük tesisini ilçemize kazandırmanın gururu ve mutluluğu içinde olacağız. Malkara Belediyesi'nin kurulduğu günden bugüne kendi bütçesinde yaptığı en büyük yatırım olan Çok Amaçlı Kapalı Pazar Yeri inşaatımız hızla devam ediyor. Projemiz tamamlandığında şehir merkezimiz rahat bir nefes alacak. Malkara Belediyesi olarak vatandaşlarımızın refahı için ve Malkaramızın hak ettiği modern bir şehir görünüşüne kavuşabilmesi için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarımız devam ediyor. Gücümüzü ve çalışma azmimizi Malkaralı hemşerilerimizin bizlere duymuş olduğu güvenden alıyoruz. Bu yatırımlarda emeği geçen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak'a da teşekkürlerimizi borç biliriz. Her şey daha güzel ve yaşanılabilir bir Malkara için. Malkara gelişmeye devam ediyor” dedi.

Haber / Şaban KARDEŞ