Balıkçılık turnuvasının kazananları belli oldu

Çorlu Belediyesi tarafından Gölbaşı Gençlik Parkı'nda düzenlenen Olta Balıkçılığı Turnuvası'nın kazananları belli oldu.

GÜNDEM 2.07.2018 16:12:00 0
Balıkçılık turnuvasının kazananları belli oldu

Çorlu Belediyesi tarafından düzenlenen Olta Balıkçılığı Turnuvası’nda kazananlar belli oldu.

 

 

KIYASIYA YARIŞTILAR

 

 

Çorlu Belediyesi tarafından Gölbaşı Gençlik Parkı'nda düzenlenen Olta Balıkçılığı Turnuvası, “15 Yaş Altı” ve “15 Yaş Üstü” kategorilerinde yapıldı. Sabah 7’de başlayan ve akşam 4’e kadar devam eden yarışmada balıkçılar en ağır balığı yakalamak için mücadele ederek birbirleri ile kıyasıya yarıştı.

 

 

DERECEYE GİRENLER BELİRLENDİ

 

 

Yarışmanın sona ermesinin ardından Olta Balıkçılığı Turnuvası’na katılan yarışmacıların yakaladığı balıklar dereceye girmek için yarıştı. Yapılan ölçümlerin ardından 15 yaş altı kategorisinde Melisa Oruç 3200 gram balık avıyla birinci, Efe Mutlu 2830 gramla ikinci, Serkan Özhan 1020 gramla üçüncü, Sercan Özhan 920 gramla dördüncü, Kartal Köle 810 gramla beşinci, Erol Sakaoğlu 500 gramla altıncı olurken; 15 yaş üstü kategorisinde Şener Çalışkan 6600 gramla birinci, Taner Şafak 5270 gramla ikinci, Turgut Eryılmaz 980 gramla üçüncü, Mustafa Çalışkan 900 gramla dördüncü, Mert Oruç 700 gramla beşinci ve Tolga Akkaya 520 gramla altıncı oldu.

 

 

ÖDÜLLERİ TAKDİM EDİLDİ

 

 

Yarışmada, kategorilerinde ilk üçe giren yarışmacılara olta takımı, kupa ve madalya hediye edilirken dördüncü, beşinci ve altıncılara ise madalya ve hediye paketi verildi. Dereceye giren yarışmacılara ödülleri Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt tarafından takdim edildi.

 

Haber /Özge MERİÇ