Necla Teyze Soluğu Savcılıkta Aldı

Aralık 2014'te bir şebeke tarafından MİT müsteşarı Hakan Fidan ve cumhuriyet savcısının adını kullanan dolandırıcılara Çerkezköy'deki bankalarda bulunan 40 yıllık birikimi olan 58 bin TL'yi kaptÄ?

GÜNDEM 2.07.2018 15:16:00 0
Necla Teyze Soluğu Savcılıkta Aldı

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

2014 yılında Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlatmış olduğu soruşturma kapsamında bazı isimler gözaltına alınarak tutuklanmıştı. Soruşturma devam ederken bu defa da kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından Fevzipaşa Mahallesi Fevzişpaşa Caddesi üzerinde bulunan evi taşlanan ve telefonla taciz edilen, bu durum karşısında geceleri uyumak yerine nöbet tutan 77 yaşındaki Necla teyze soluğu Çerkezköy Adliyesi'nde alarak yaşadığı olaylarla ilgili cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundu.

 

2014 yılında kendisini şebekenin eline veren kişiler ile bugün kendisini taş ve telefonla taciz eden kişilerin aynı kişiler olduğundan şüphelendiğini ve bu kişilerin çok uzakta olmadığını, bütün dertlerinin Fevzipaşa Mahallesi Fevzipaşa Caddesi üzerinde bulunan tek katlı bahçeli evinin müteahhide verilmek için taciz edildiğini iddia eden Necla Candar "Yukarıda Allah, arkamda devlet var. Ben bu yaşa kadar anneme ve babama evlatlık yapmak için hiç evlenmedim. Beni tüm Çerkezköy tanıyor. Bana bu zulmü reva gören Allahsızları Allah'a havale ederken benim uykularımız kaçıran vicdansızları da Cumhuriyet Savcılarına şikayet ettim. Onlar Allah'tan korkmayabilir ama ben Allah'tan korkan ve kanunlara inanan birisi olarak devletimiz, kanunlarımız, emniyetimiz benim başıma bir şey gelmeden bu gözü dönmüş canileri kısa sürede yakalayarak gereken cezayı verecektir" dedi.

 

 

Haber / Şaban KARDEŞ