'Sırada yerel seçimler var'

Partisinin Çorlu İlçe Teşkilatı'nı ziyaret eden İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili ve Genel İdare Kurulu Üyesi Enez Kaplan, "Biz daha çok yeni bir partiyiz. Buna rağmen başarılı diyebileceğimiz

GÜNDEM 1.07.2018 15:54:00 0

İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili ve Genel İdare Kurulu Üyesi Enez Kaplan, teşkilatlara teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor.

 

PARTİLİLERLE BİR ARAYA GELDİ

 

Çorlu İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Enez Kaplan, İlçe Başkanı M.İlker Atasever ve yönetim kurulu ile bir araya geldi. 24 Haziran seçimleri ile siyasete hızlı giren İYİ Parti’nin, il-ilçe başkanlıklarının baskın bir seçimle karşı karşıya kaldığını kaydeden Kaplan “Buna rağmen gerek genel merkezimiz, gerekse teşkilatlarımız üstün bir gayretle çalışmalarına yön vermiş, vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışmıştır. Bu çalışmalar neticesinde Tekirdağ milletvekili olarak, sadece bize oy verenleri değil, Tekirdağ’da yaşayan tüm hemşerilerimizi temsil etme görevi tarafıma verilmiştir” dedi.

 

“SIRADA YEREL SEÇİMLER VAR”

 

Partinin teşkilatlarına, aday ve aday adaylarına, partiye oy veren seçmenlere teşekkür eden Kaplan “Hakkınızı helal edin. Bilin ki, üzerime düşen yapabileceğim ne varsa Tekirdağ’ımız için canla başla çalışacağım” dedi. İYİ Parti Çorlu İlçe Başkanı Atasever’e ve yönetim kurulu nezdinde tüm üyelere teşekkür eden milletvekili Kaplan “İYİ Parti Çorlu ilçe başkanlığımıza özellikle teşekkür ederim. Var gücünüzle son derece başarılı bir seçim çalışması gerçekleştirdiniz. Şahsınızda tüm destekleyenlere minnettarız. Biz daha çok yeni bir partiyiz. Buna rağmen başarılı diyebileceğimiz bir seçim yaşadık. Şimdi sırada yerel seçim var. Şimdi hız kesmeden yerel seçim çalışmalarına başlayacağız” dedi.

 

“DAHA YENİ BAŞLIYORUZ”

 

Evini Ankara’ya taşımayacağını dile getiren Kaplan “Meclis görevim dışında ne zaman, nereye derseniz, çalışmaya hazırız. Hep söylediğimiz gibi biz daha yeni başlıyoruz. Hep birlikte, çok büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum” dedi. İYİ Parti Çorlu İlçe Başkanı M.İlker Atasever ise “Size üstlenmiş olduğunuz bu zorlu görevde başarılar diliyorum. Biz daha yeni başladık” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU