Beyazay Derneği'nde Durmuş dönemi

Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şube Başkanlığı görevini yürüten Adnan şahin'in istifa etmesinin ardından şube başkanlığına Fevzi Durmuş getirildi.

GÜNDEM 29.06.2018 19:28:00 0
Beyazay Derneği

Tekirdağ Şubesi’nin kurucu başkanlığı yapan ve sonrasında görevi Adnan Şahin’e devreden Fevzi Durmuş, yapılan olağanüstü kongrede yeniden şube başkanlığına getirildi. Başkan Vekilliğine Kemal Aydoğan, başkan yardımcılığına Esat Deniz ve Adnan Şahin,  şube sekreterliğine Rüveyda Akbay ve muhasip üyeliğe Hayrettin Gözlü getirilirken, Aydın Özdemir de yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacak. Dün saat 10:00’da Kafega’da düzenlenen toplantıda Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şubesi’nin yeni yönetimi tanıtıldı.

 

YAPILACAK ÇALIŞMALARLA İLGİLİ DE BİLGİ VERDİ

 

Toplantıda konuşan Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Fevzi Durmuş, derneğin kuruluşu ve faaliyetleri ile ilgili bilgi verdi. Türkiye Beyazay Derneği’nin  ülke genelinde 83 şubesi, yurt dışında da 5 şubesi ve 12 temsilciliği olan, Türkiye’nin kendi alanında en büyük sivil toplum kuruluşu olduğunu kaydeden Durmuş, yeni dönemde yapılacak çalışmalarla ilgili de bilgi verdi. ‘Aydınlan Aydınlat’ projesinin ikinci etabını başlatacaklarını kaydeden Durmuş, “Projenin ikinci etabının açılış törenini de cezaevinde yapmayı planlıyoruz” dedi. Durmuş, proje kapsamında çocuk kitaplarının seslendirilmesi ile ilgili çalışmalar da yapacaklarını belirtti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU