Seçimlerden sonra ilk kez konuştu

Saadet Partisi Tekirdağ il Başkanı Feti Pehlivan, 24 Haziran seçimleri sonrası seçim sonuçlarını değerlendirdi. Beklediği neticeyi göremediğini ifade eden Pehlivan, "Biz Saadet Partisi olarak insanımızı

SİYASET 29.06.2018 13:07:00 0
Seçimlerden sonra ilk kez konuştu

Saadet Partisi Tekirdağ il Başkanı Feti Pehlivan, 24 Haziran seçimleri sonrası seçim sonuçlarını değerlendirerek açıklamada bulundu.

 

TBMM' NİN YETKİLERİ KISITLANDI

 

Seçimlerden sonra ilk kez açıklama yapan Saadet Partisi Tekirdağ il Başkanı Feti Pehlivan, "Çok önemli bir seçimi geride bıraktık. Seçim sonuçlarının ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum. 1. tur oylamada Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum. Milletimiz kararını vermiştir. TBMM’nin her ne kadar yetkileri kısıtlanmış olsa da başarılı işler yapacağına inanıyorum" dedi.

 

"BÜTÜN İLLERİ GEZECEĞİZ"

 

Saadet Partisi olarak bekledikleri neticeyi görmediklerini ifade eden Pehlivan, "Yine de milletimizin kararına saygılıyız. Partimizin ilgili kurumlarında bu neticeyi değerlendirdik. Ne anlama geldiğini düşüneceğiz. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanı Adayımız Muhterem Temel Kramollaoğlu’nu, İlçe başkanlarımızı, GİK üyelerimizi, Milletvekili adaylarımızı, kadın ve gençlik kollarımızı bir araya getirerek kanaatlerini alacağız. Bütün bölgelerde daha detaylı olarak konuları irdeleyeceğiz. Arkadaşlarımız bütün illeri gezerek hazırlık yapacaklar. Biz böylece en doğru değerlendirmeyi yapmaya, neler yapılması gerektiği ile ilgili belirlemeler yapamaya çalışacağız" dedi. 

 

"SÖYLEMLERİMİZ ÇARPITILDI"

 

Gerçekleri söylemekten geri durmayacaklarını dile getiren Pehlivan,"Bizim derdimiz makam mevki derdi değil ülke derdidir. Seçimlerden hemen sonra bizimle ilgili sert eleştiriler, çarpıtmalar geldi. Beni en çok üzen çarpıtmalar. Bugün için saadet partisinin aldığı oylar CHP'ye yaramış. Tamamen çekememezlikten kaynaklanan bir söylem. Maalesef söylemlerimiz genelde çarpıtıldı. Kendilerinin Milli Görüşçü olduklarını söyleyen arkadaşlar tarafından dile getirilmesi bizi üzmüştür. Ne iktidar partisinden ne başka yerden kimseye zarar verecek durumumuz yok ama hedefte Saadet Partisi var. Saadet Partisi’nin fikirleri değil ismine bir saldırı var. Biz Saadet Partisi olarak insanımıza dokunduk, dertlerine, kalbine, aklına dokunduk" dedi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN