Bir kadın cinayeti daha

Artan ve vahşet boyutuna ulaşan kadın cinayetlerine bir yenisi Edirne'de eklendi. İddiaya göre 53 yaşındaki Vedat Dişbudak, bir süredir birlikte yaşadığı ve kendisinden ayrılmak isteyen sevgilisi Refiye Ata

GÜNDEM 27.06.2018 17:22:00 0
Bir kadın cinayeti daha

Türkiye genelinde son yıllarda artan kadın cinayetlerine bir yenisi Edirne’de eklendi. Barutluk Mahallesi Cami Hatip Sokak üzerinde tek katlı evde oturan Vedat Dişbudak, iddiaya göre bir süredir birlikte yaşadığı Refiye Atan ile kendisinden ayrılmak istemesi üzerine tartıştı.

 

 

ÖNCE ÖLDÜRDÜ, SONRA İNTİHAR ETTİ

 

 

İkili arasında çıkan kavgada Vedat Dişbudak, tabanca ile Refiye Atan'ı vurarak ağır yaralarken, daha sonra tabancayı başına dayayarak intihar etti. Silah seslerini duyanlar polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Vedat Dişbudak'ın hayatını kaybettiğini belirlerken, ağır yaralanan Refiye Atan ise ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

 

 

BİR AY ÖNCE DE BIÇAKLA YARALAMIŞ

 

 

Savcılık ve polis ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından Vedat Dişbudak'ın cesedi otopsi için Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Vedat Dişbudak'ın bir ay önce yine kendisinden ayrılmak isteyen Refiye Atan'ı bıçakla yaraladığı ve daha sonra yeniden aynı evde yaşamaya devam ettikleri öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

 

 

Haber / Şaban KARDEŞ