Başkanlığa 3'üncü kez Özbaşaran seçildi

 Çorluspor kulübünün yapılan kongresinde Başkanlığa üçüncü kez Tezcan Özbaşaran seçildi. Çorluspor Kulübü'nün kongresi Çorlu İş Merkezinde bulunan kulüp lokalinde yapıld

SPOR 27.06.2018 13:54:00 0
Başkanlığa 3

Kongrede Başkanlığa mevcut Başkan Tezcan Özbaşaran dışında aday çıkmazken, Özbaşaran kongrede üyelerin oyları ile yeniden başkan seçildi. Kongrenin ardından konuşan Tezcan Özbaşaran, “Bugün yapılan kongremize üyelerimizin %70'i geldi, büyük bir coşku ile gerçekleşen seçimimizde üyelerimiz tekrardan beni Başkanlığa layık gördüler ben kendilerine bir kez daha çok teşekkür ediyorum” dedi. Özbaşaran, yeni yönetimi önümüzdeki günlerde kamuoyuna tanıtacaklarını belirtti. 

 

“BU SENE BİZİM ÇIRAKLIK DÖNEMİMİZ”

 

Transfer görüşmeleri ile ilgili de konuşan Başkan özbaşaran “8-10 futbolcu kardeşimiz ile görüşüyoruz, hedefimiz genç ve sağlam bir kadro kurmak, geçtiğimiz sene takımımızda oynayan futbolcularımızla da görüşmelerimiz oluyor. Bu sene şampiyonluk için oynamayacağız, hedefimiz orta sıralar, bu sene bizim çıraklık dönemimiz. Ama biliyorsunuz ben boş konuşmam ilk önce takımları görelim, bakalım eğer takımlar kötüyse Aralık ayında basarız parayı alırız 5-6 topçu ligi şampiyonlukla bitiririz ama şimdi hedefimiz ilk 5'e girmek. Ligden düşme ihtimalimiz hiç yok, bize güvenenleri, inananları mahcup etmeyeceğiz” dedi.

 

 

Haber / Şaban KARDEŞ