Çerkezköy basketbol yaz okulları başladı

Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Çerkezköy'de düzenlenen Yaz Spor Okulları'nın ücretsiz Basketbol Yaz Okulu başladı.

SPOR 27.06.2018 13:49:00 0
Çerkezköy basketbol yaz okulları başladı

Eğitimle ilgili bilgi veren Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri “Çerkezköy Spor Salonu’nda düzenlenecek olan Basketbol Yaz Okullarında alanında uzman antrenörler eğitmenliğinde, 8-11 yaş grubu pazartesi, salı, perşembe günleri 13:30-15:00 saatleri arasında; 11-14 yaş grubu pazartesi, çarşamba, perşembe 10:30-12:00 saatleri arasında Çerkezköy Spor Salonu’nda ücretsiz basketbol eğitimi verilecek” dedi.

 

 

“GENÇLERİ YAZ OKULLARINA BEKLİYORUZ”

 

 

Çerkezköylü gençleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yaz Spor Okullarına katılmaya çağıran yetkililer, antrenörlere ve öğrencilere çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

HAFTANIN 3 GÜNÜ DEVAM EDECEK

 

 

Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sağlıklı gelecek için Atletizm Yaz Spor Okulu’nu da başlattı. Yetkililer “Tekirdağ Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü tarafından öğrencilerin yaz tatillerini verimli şekilde geçirmelerini sağlamak amacıyla açılan Yaz Spor Okulları kapsamında atletizm dalında eğitimler Atatürk Spor Salonunda başladı. Yaz tatiline giren çocukların zihinsel ve bedensel gelişimlerini sağlamak amacıyla alanında uzman antrenörlerimiz gözetmenliğinde Pazartesi, Çarşamba, Cuma günleri 15:00-16:30 saatleri arasında ücretsiz atletizm eğitimleri devam “ dedi.

 

 

“GÜREŞ MERAKLILARINI YAZ OKULLARINA BEKLİYORUZ”

 

 

Ücretsiz Güreş Yaz Okulu’nun da başladığını dile getiren yetkililer “Tekirdağ Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü Yaz Spor Okulları’nın ücretsiz Güreş Yaz Okulu başladı. Atatürk Spor Salonunda  düzenlenen Güreş Yaz Okulu alanında uzman antrenör Ömer Ateş eğitmenliğinde; Salı, Perşembe, Cuma günleri 15:00-18:00 saatleri arasında gerçekleşiyor. Güreş meraklılarını Yaz Spor Okullarına bekliyoruz” dedi.

 

 

Haber / Özge MERİÇ