Çorlu ve Ergene yatırımlarını inceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu'da Büyükşehir Belediyesince tamamlanan ve devam eden yatırımları inceledi. Albayrak, çalışmalar hakkında görevli personelden bilgi aldı.

GÜNDEM 26.06.2018 17:09:00 0
Çorlu ve Ergene yatırımlarını inceledi

Çorlu Tema Parkı ve Piknik Alanını ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, alanda da incelemeler yaptı. Albayrak, alanda kırılan masalar, mangal ve barbekü alanlarıyla ilgili olarak, vatandaşların daha hassas ve duyarlı olmalarını belirtti.

 

 

İNCELEMELERDE BULUNDU

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Tema Parkı ve Piknik Alanını ziyaretinin ardından Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanan Çorlu Zübeyde Hanım Parkı 1. Etap çalışmalarını inceledi. Albayrak, alan hakkında teknik personelden bilgi aldı.  Yapım çalışmaları devam eden Zübeyde Hanım Parkı 2. Etabını da ziyaret eden Albayrak, 2. Etap çalışmalarının da kısa süre içerisinde tamamlanacağını ifade etti. Zübeyde Hanım Parkının ardından yapım çalışmalarına başlanan İsmet İnönü Bulvarı'nda da incelemelerde bulunan Başkan Albayrak, yapım aşamasında olan Çorlu Kapalı Spor Salonu'nda da detaylı incelemelerde bulundu.

 

 

TRAFİK EĞİTİM PARKI

 

 

Çocukların trafikte bilinçlenmesi ve uygulamalı trafik eğitimi alabilmesi için yapılan Trafik Eğitim Parkını ziyaret eden Başkan Albayrak, "Çorlu Trafik Eğitim Parkı'nda sürdürdüğümüz çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Kısa süre içerisinde tamamlanmasını planladığımız projemizin tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

 

 

478 KİŞİLİK TİYATRO VE KONFERANS SALONU

 

 

Çorlu ilçesinin ardından Ergene ilçesini de ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı tarafından yapım çalışmaları devam eden Ergene Kültür Merkezi'ni ziyaret etti. 478 kişilik tiyatro ve konferans salonu, kokteyl alanları, sergi salonları, toplantı odaları, atölyeler, çalışma ofisleri, idari ve teknik alanların bulunduğu Ergene Kültür Merkezi'nde incelemelerde bulunan Başkan Albayrak, çalışmalar hakkında teknik personelden bilgi aldı.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU