Mutlugiller Öykü Yarışması 3. kez düzenleniyor

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından kurulan Süleymanpaşa Çocuk Kulübü, üyelerine yönelik yayınlanan Mutlugiller öykü kitabının yeni serüvenleri için öykü yarışması düzenliyor

GÜNDEM 26.06.2018 15:42:00 0
Mutlugiller Öykü Yarışması 3. kez düzenleniyor

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından kurulan Süleymanpaşa Çocuk Kulübü, üyelerine yönelik olarak yayınladığı Mutlugiller öykü kitabının yeni serüvenleri için öykü yarışması düzenliyor.“Mutlugiller Yeni Yazarlarını Arıyor” adı altında gerçekleştirilecek yarışmaya Tekirdağ genelinde tüm ilköğretim okulları 4-5-6-7-8. Sınıf öğrencileri ve sınıf öğretmenlerinin katılabileceği belirtildi.

 

 

BİN TL ÖDÜL VERİLECEK

 

 

 

Süleymanpaşa ilçesinde yaşayan hayal kahramanları Mutlu Ailesi’nin yaşamından kesitler sunularak unutulmaya yüz tutan geleneklerin ve ilçenin sosyal - kültürel yaşamını tanıtmak amacıyla gerçekleştirilecek yarışmada yayınlanmaya değer bulunacak her öykü için Bin TL telif bedeli ödeneceği bildirildi.

 

 

SON KATILIM TARİHİ 16 TEMMUZ

 

 

Ertuğrul Mahallesi Sefa Sokak No 6'da bulunan Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü'ne şahsen yapılacak olan başvuruların, 16 Temmuz Pazartesi günü mesai bitimine kadar yapılabileceği kaydedildi.

 

 

YARIŞMA ŞARTLARI

 

 

Süleymanpaşa ilçesinde yaşayan bir ailenin yaşamından kesitler sunularak unutulmaya yüz tutan gelenekleri ve ilçenin sosyal - kültürel yaşamını tanıtmak amacıyla düzenlenen Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü üyelerine hediye edilmek amacıyla basılacak resimli öykü kitapları için telif ödüllünün verileceği yarışmada öykünün ana kahramanları ile özellikleri belirtildi. Öykü yarışmasında tanıtılabilecek yer olarak, semt pazarları, hayvan barınağı, kitap kafe, Atatürk Ormanı, Liman ve benzeri yerler belirtildi. Katılımcıların birden fazla öykü ile katılabileceği yarışmada, öykünün daha önce herhangi bir yarışmada ödül almamış ve yayımlanmamış olması gerektiği belirtildi. Eserlerin Word dosyasında Times New Roman yazı karakterinde 12 punto 1,5 satır aralığında yazılmış ve en fazla 4 sayfa uzunluğunda olması gerektiği kaydedilen yarışmaya katılan eserlerin iade edilmeyeceği bildirildi. Eserler Süleymanpaşa Çocuk Kulübü, Süleymanpaşa Belediyesi Hürriyet Mahallesi Tepebaşı Caddesi (Kent-kur Sitesi) Süleymanpaşa adresine teslim edilecek.      

 

Haber / Özge MERİÇ