'Daha da büyük bir ivme kazanacak'

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ercan Tanışık, yaptığı yazılı açıklamada sandık başına giderek oyunu kullanan ve vatandaşlık vazifesini yerine getiren tüm vatandaşlara teşekkür et

SİYASET 25.06.2018 20:15:00 0

Seçimlerin rekor bir katılımla sonuçlandığını kaydeden Tanışık “Milletimizin demokrasi yarışına verdiği önemi gözler önüne sermiş olup yüzde 30-40-50 katılımla seçim gerçekleştiren kendilerini demokrat olarak tanıtan Avrupa ülkelerine bu sayede demokrasi dersi vermiştir. Değerli Cumhur ittifakı içinde yer alan Milliyetçi Hareket Partisi başkan ve yönetimine, Büyük Birlik Partisi başkan ve yönetimine çok teşekkür ediyorum bu kardeşlerimle birlikte çalışmaktan birlikte yol yürümekten büyük onur duyduğumu ifade etmek istiyorum Allah bu kardeşlerimizden ve değerli üyelerinden razı olsun” dedi.

 

 

“DAHA BÜYÜK BİR İVME KAZANACAK”

 

 

Tanışık “Uzun yıllara yayılan demokrasi geleneğimizde önemli bir kilometre taşını geride bırakarak, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçmiş bulunuyoruz. Bu sistemle daha da büyük bir ivme kazanacaktır.  Bu dönemin ilk Cumhurbaşkanı olarak halkımız, güçlü Türkiye’den, güçlü liderden, millileşmeden, istikrardan ve sürekli gelişmeden yana olmuş ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ve partimize bayrağı teslim etmiştir. Halkımız, yüksek katılım oranı ve öncesinde ve sonrasında yapılan manipülasyonlara rağmen dünyaya demokrasi dersi vererek bu sınavı geçmiştir. Şimdi vakit Türkiye vaktidir diyerek çalışma vaktidir. ‘Tek vatan, tek millet,tek bayrak ve  tek devlet’ sloganı ile hiç bir ayrım yapmadan ümmet bilinci ile bütÜn mazlumların umudu olmaya 81 milyon halkımızla 2023 -2053-2071 hedeflerine ulaşması için partili, partisiz  ülkesine gönül vermiş kardeşlerimizle  omuz omuza daha çok sorumluluk alarak çalışacağız” dedi.

 

 

Haber / Özge MERİÇ