Sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Kapaklı genelinde sıcak asfalt ve beton yol yapım çalışmalarının devam ettiği belirtildi. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MandalÄ

GÜNDEM 25.06.2018 17:06:00 0
Sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor

Kapaklı da ki yol sorununu ortadan kaldırmayı amaçladıklarını ifade eden Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Bahçelievler Mahallesi Barış Manço Bulvarı'na bağlı sokaklarda sıcak asfalt serim çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler Atatürk Mahallesi Yuvam Konutlarının bulunduğu bölge ve çevre yolunun geçtiği bölgelerde vatandaşların toprak alanda mağduriyet yaşamamaları için yan bağlantı yollarında beton yol yapım çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.

 

 

“YOLLARIMIZI YENİLİYORUZ”

 

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, “Kapaklımız genelinde kapsamlı olarak sıcak asfalt çalışmalarına başlıyoruz. Alt yapısı tamamlanan yollarımızın tamamını yaz sonuna kadar yeniliyoruz. Asfaltlanmadık, bakım onarımı yapılmamış cadde ve sokak bırakmayacağız. Yaz sonuna kadar çalışmalar aralıksız ve eksiksiz devam edecek. Kapaklımızdaki alt yapısı tamamlanan sokak ve caddelerimizde parke taşı ve kaldırımlarımızı da yenileyerek sıcak asfalt çalışmaları ile daha modern bir görünüme kavuşturacağız. Kapaklıyı baştan aşağı yeniliyoruz. Göreve geldiğimizden bu yana parke, beton yol ve asfalt çalışmasına büyük önem verdik. Halkımıza hizmet için varız, hizmet etmeye de devam edeceğiz” dedi.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU