"Aydınlık yarınlara ulaşmak umuduyla"

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için dün sabah saat: 8:00'da oy verme işlemleri başladı. Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak d

SİYASET 25.06.2018 00:28:00 0
"Aydınlık yarınlara ulaşmak umuduyla"

 

 

"HAYIRLI OLSUN"

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde  oyunu kullandı. Tekirdağ Gündoğdu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Eşi Gülseren Albayrak ile birlikte oyunu kullanan Kadir Albayrak, "Aydınlık yarınlara ulaşmak umuduyla oyumuzu kullandık, hayırlı olsun" dedi. Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan da Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde bulunan Ticaret Borsası İlkokulunda 1118 No’lu sandıkta oyunu kullandı.

 

 

OY KULLANMA HAKKI KULLANILMALI

 

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, dün sabahın erken saatlerinde Tekirdağ Gündoğdu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Eşi Gülseren Albayrak ile birlikte oyunu kullandı. Oyunu kullanan Albayrak, " Aydınlık yarınlara ulaşmak ve ülkemizin geleceğinde söz sahibi olabilmek  umuduyla oyumuzu kullandık, hayırlı olsun " dedi. Oyunu kullanmasının ardından okulun önünde oy kullanmak için bekleyen 90 yaşındaki Mahire Deliorman'ı ellerinden ve alnından öpüp tebrik ederek yaşı ve engeli ne olursa olsun oy kullanma hakkını yerine getiren vatandaşın takdire şayan olduğunu belirtti.  

 

 

Haber/ Özge MERİÇ