Gelinden sandık başında Bozkurt selamı

Düğün tarihi olarak Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinin yapılacağı 24 Haziran tarihini seçen çiftler, sandıklara gideren oy kullandı. Geçtiğimiz haftalarda Sezer Torlak

GÜNDEM 24.06.2018 21:03:00 0
Gelinden sandık başında Bozkurt selamı

Düğün tarihi olarak Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinin yapılacağı 24 Haziran tarihini seçen çiftler, sandıklara gideren oy kullandı.

 

 

DÜĞÜN MUTLULUĞU İLE SEÇİM HEYECANI BİR ARADA

 

 

Çerkezköy’de aylar öncesinde düğün gününü 24 Haziran olarak belirleyen Meltem Bülbül ve Sezer Torlak, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin de aynı gün yapılması dolayısıyla düğün mutluluğu ve seçim heyecanını bir arada yaşadı. Geçtiğimiz haftalarda Sezer Torlak ile nikah yaparak Torlak soyadını alan Meltem Torlak, oy kullanmak için gelinlikle Çerkezköy Şehit Mustafa Baykuş İlkokulu’na geldi. Gelinlik ve damatlıkla okul gelen Meltem-Sezer Torlak çiftine vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

 

 

“UNUTULMAZ BİR ANI OLACAK”

 

 

Şehit Mustafa Baykuş İlkokulu’nda 1291 nolu sandıkta oyunu kullanan Meltem Torlak, eşinin de başka okulda oy kullandığı söyledi. Hem düğün mutluluğu hem de seçim heyecanı yaşadıkları 24 Haziran’ın kendileri için çok güzel bir anı olacağını belirten meltem Torlak, seçimin Türkiye için hayırlı olmasını temenni etti.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU