Alt ve üstyapı çalışmaları devam ediyor

Karadeniz Mahallesi'nde tamamlanan altyapı çalışmaları Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sıcak asfaltla kaplanarak vatandaşların hizmetine açıldı.

GÜNDEM 22.06.2018 14:14:00 0
Alt ve üstyapı çalışmaları devam ediyor

Altyapısı bitirilerek Süleymanpaşa Belediyesi tarafından teslim alınan cadde ve yollarda üstyapı çalışmaları devam ediyor. Karadeniz Mahallesi’ndeki Şehit Filiz Okandan ve Cemali Baba Caddeleri ile başlayan asfalt çalışmalarında asfaltlama işleminin sonlandırılmasının ardından her iki cadde vatandaşların kullanımına açıldı.

 

ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

 

Asfalt çalışmalarının başlaması ile Zafer Mahallesi Remzi Efendi,Hüsnü Bey, Hatice Hatun ve Dadalar Sokak’ta, Orta Cami Mahallesi Köprülü Mehmet Paşa ve Baki Bey Sokak’tada kilit taş döşeme çalışmaları tamamlanan sokaklar kullanıma hazır hale getirildi.

 

BAKIM VE ONARIM FAALİYETLERİ SÜRÜYOR

 

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı 6 ekip yol çalışmalarına devam ediyor. İki ayrı ekip de daha önce tamamlanan ancak ağır tonajlı araçlar ya da hava şartları nedeniyle bozulmaya uğrayan cadde ve sokaklarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

"HER GÜN 72 BİN ADET KİLİT TAŞ YERLEŞTİRİYORUZ" 

 

Süleymanpaşa'nın en büyük altyapı hamlesiyle tanıştığını dile getiren Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Süleymanpaşa, gelmiş geçmiş en büyük altyapı hamlesi ile tanıştı. Altyapı çalışmaları tamamlandı ve Cumhuriyet tarihimizde yapılan tüm yollardan daha fazla yol yapmak da bizim dönemimize nasip oldu. Artık son düzlüğe geldik. Yaz aylarında hava sıcaklıklarının elverişli seviyeye ulaşmasıyla asfalt sezonumuzu da açtık. Bir yandan asfalt çalışmalarımız diğer yandan kilit taş çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Her gün 72 bin adet kilit taş yerleştiriyoruz. Aynı zamanda yol tamir ve bakım ekiplerimiz de sokak sokak dolaşarak tespit edilen aksaklıkları vakit kaybetmeden düzeltiyor. Yol çalışmalarımızı yıl içinde bitirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

 

 

Haber / Ayşenur AYDIN