Kızılpınar'daki dernekleri ziyaret ettiler

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak ile Tekirdağ 2.sıra milletvekili adayı İlhami Özcan Aygun, seçim çalışmaları kapsamında Kızılpınar'da

SİYASET 21.06.2018 17:13:00 0
Kızılpınar

DESTEK İSTEDİ

 

 

Kızılpınar Mahallesi’nde faaliyet gösteren dernekleri ziyaret eden Faik Öztrak ve İlhami Özcan Aygun’a ziyaretlerinde Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP İlçe Başkanı Engin Camcı, meclis üyeleri ve partililer de eşlik etti. Erzincan İli ve Tercan İlçesi Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Vanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili adayı Faik Öztrak, 24 Haziran seçimlerinde CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’ye ve CHP’ye destek istedi.

 

 

SEÇİM VAATLERİNİ ANLATTI

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu seçimde tek adam parti devletine bu ülkede geçit vermeyeceklerini kaydeden Öztrak, Türkiye’de gelişmiş, ileri, demokratik bir parlamenter sistemin yeniden kurulmasının önünü açacaklarını dile getirdi. Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik durumu anlatan Öztrak, partinin seçim vaatlerini de anlattı.

 

 

Haber / Özge MERİÇ