Milletvekili adayları STK temsilcileri ile buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı tarafından Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen kahvaltı organizasyonunda MHP Tekirdağ Milletvekili adayları, oda ve dernek başkan

SİYASET 21.06.2018 16:05:00 0
Milletvekili adayları STK temsilcileri ile buluştu

Kahvaltıda konuşan MHP Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel, 24 Haziran seçimleri nedeniyle gayretli bir şekilde çalıştıklarını ifade ederek “Bu seçimde içeriğini, önderliğini, MHP Genel Başkanı liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin yaptığı cumhur İttifakı ve milliyetçi Türkiye’yi konuşabilmek için yollara çıktık. Adaylar açıklandığı günden itibaren 200’e yakın ilçe programı yaptık. Amacımıza ulaşabilmek için gayretli bir şekilde çalıştığımıza inanıyoruz. Bu bağlamda bunları konuşabilmek için siyaseti, Tekirdağ gündemini, Cumhurbaşkanlığı ve Cumhur ittifakını konuşmak için sizlerle birlikteyiz” dedi.

 

 

“TEKİRDAĞ SİYASETİ YAPMAK İÇİN MÜCADELE VERDİM”

 

 

MHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Fatih İşcan da “Bizim siyasetteki hedefimiz Tekirdağ. Göreve geldiğim günden beri Tekirdağ siyaseti yapmak için mücadele verdim. Her platformda da bunu dile getirdim. Yerelde yapılacak olan güzel bir adım varsa; ‘Onlarla kol kola yürümeye hazırım’ dedim. Bugün 12 tane belediyenin 12’si de CHP. Tekirdağ Süleymanpaşa ilçemizde de ne adım atıldıysa yanlarında destekçisi oldum. ‘Merkezi hükümet tarafından ilimize gelecek yatırımlarda Ak Parti İlçe Başkanı’yla kol kola yürümeye hazırım’ dedim. Her açılış, her temel atmalarında yanlarında oldum. Geçtiğimiz günlerde bir üst geçit açıldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın yapmış olduğu. Belki çok büyük bir hizmet değil. Altı üstü bir üst geçit ama CHP il ve ilçe başkanı orada yoktu. Niye oraya gittim biliyor musunuz? Bu şehre bir çivi bile çakılsa ‘Ben MHP İlçe Başkanı isem yanında olurum destek olurum’ dedim” ifadelerini kullandı.

 

 

“SEÇİMDEN SONRA DA SAHADA OLACAKLAR”

 

 

Milletvekili adaylarının seçim sonrasında da sahada olacağını ifade eden İşcan “Milletvekili adaylarımız bütün siyasi partilerimiz için söylüyorum: seçim sürecinde gezerler, esnaf ziyareti yaparlar muhtarlarımızı gezerler ev ev kapı kapı gezerler. Seçimden sonra sahada milletvekili göremiyoruz. Biz seçimden sonra da buradayız. Biz teşkilatçıyız. Seçimden sonra bir oda başkanım milletvekilini aradığında sağ tarafında görecek. Bir muhtarım milletvekilini aradığında yanı başında görecek inşallah. Bunun size sözünü veriyorum. Bizim Tekirdağ’da ilk ve tek hedefim budur seçim biter 25 Haziran sabahı, seçilen bütün milletvekilleri bizim milletvekillerimizdir. Tüm siyasi partilere de çağrıda bulunuyorum: Ben de 7 vekil almak için çalışıyorum diğer partiler de 7 vekil almak için çalışıyor. 25 Haziran sabahı hep birlikte odalarımızla, STK’larımızla, muhtarlarımızla, derneklerimizle Tekirdağ siyaseti yapalım” dedi.

 

 

Haber / Özge MERİÇ