7 branşta eğitim verilecek

Ergene Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen yaz okulu kursları için kayıtlar başladı. Yaz kurslarına kayıt yaptırmak isteyenler, Ulaş Belediye Binası, Velimeşe Hizmet Binası, Zübeyde Hanım Kurs Merkez

SPOR 21.06.2018 15:55:00 0
7 branşta eğitim verilecek

SON GÜN 22 HAZİRAN

 

 

Basketbol, Voleybol, Halk Oyunları, İngilizce, Futbol, Görsel Sanatlar, Oyun ve Okuma Saatleri branşlarında düzenlenecek olan yaz okuluna kayıtlar 22 Haziran’da sona erecek. Öğrencilerin yaz okuluna katılımı için nüfus cüzdanı fotokopisi ve ikametgah ile başvuruda bulunması gerekiyor. Basketbol kursuna 6-15 yaş grubundaki çocuklar, voleybol kursuna 6-15 yaş grubundaki çocuklar, halk oyunları kursuna 7-15 yaş grubundaki çocuklar, İngilizce kursuna 7-15 yaş grubundaki çocuklar, futbol kursuna 8-14 yaş grubundaki çocuklar, görsel sanatlar kursuna 7-15 yaş grubundaki çocuklar, oyun ve okuma saatleri kursuna da 6-11 yaş grubundaki çocuklar katılabilecek.

 

 

HER YIL DEVAM EDECEK

 

 

Yaz okulları ile ilgili açıklama yapan Ergene Belediyesi yetkilileri “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yaz dönemlerini en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamak adına gerekli çalışmaları başlattık. Okul hayatlarında belediye olarak üzerimize düşen görevi üstelenerek okullarımızın ihtiyaçlarını karşıladık. Okulların kapanmasıyla öğrenciler,  yaz okulları sayesinde yaz tatillerini bir yandan eğlenerek, bir yandan da farklı branşlarda eğitim alarak geçirmektedir. Her yıl artan talep bizi memnun etmektedir. Bu anlamda öğrencilerin ve ailelerin memnuniyetinden dolayı kurslarımızı her yıl devam edecek” dedi.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU