Yaz okullarına kayıtlar başladı

Malkara'da Malkara Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Malkara Halk Eğitimi Merkezi tarafından düzenlenecek 'Yaz Spor Okulları'nın kayıtları başladı. Yaz Spor Okulları'nd

GÜNDEM 21.06.2018 15:25:00 0
Yaz okullarına kayıtlar başladı

Malkara’da Malkara Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Malkara Halk Eğitimi Merkezi tarafından çocukların yaz tatillerini eğlenceli halde geçirmesi amacıyla düzenlenecek 'Yaz Spor Okulları’nın kayıtları başladı.

 

 

13 BRANŞTA EĞİTİM

 

 

2017 - 2018 Eğitim-Öğretim yılının sona ermesinin ardından çocukların yaz aylarında vakitlerini daha verimli geçirebilmesi ve sporla tanışmalarını sağlamak amacıyla başlatılan ücretsiz Yaz Spor Okulları’nda yaz dönemi boyunca Resim, Rölyef, Tezhip, Tenis, Badminton, Futbol, Bağlama, Gitar, Hentbol, Basketbol, Voleybol, Güreş, Satranç olmak üzere 13 farklı branşta eğitim verilecek.

 

 

YETENEKLERİNİ KEŞFEDECEKLER

 

 

Çocuklar uzman antrenörler ile ücretsiz spor yapma imkanına kavuşacak ve yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirerek yeteneklerini keşfedecek. Yetkililer “Yaz Spor Okulu’na kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler,  Malkara Gençlik Hizmetleri Ve Spor İlçe Müdürlüğü spor servisi, Malkara Halk Eğitimi Müdürlüğü’ne kayıt yaptırabilir” dedi.

 

 

Haber / Ayşenur AYDIN