Hizmet noktası için işbirliği protokolleri imzalandı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) bünyesinde Trakya Kalkınma Ajansı Hizmet Noktası kurulacak. Hizmet noktasının kurulmasına yönelik protokoller imzalandı.

EKONOMİ 20.06.2018 18:55:00 0
Hizmet noktası için işbirliği protokolleri imzalandı

İmza törenine Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Ersoy, Yönetim Kurulu Üyeleri Kaya Kumyol, Haşim Yiğit, Cem Tunalı, Gönül İşbul ve Ertuğrul Adıgüzel katıldı. Protokollerin amacının Bölge Planı ve Çalışma Programı hedefleri doğrultusunda, Ajans ile Çorlu TSO arasında, Bölgede ekonomik değer taşıyan ‘Velimeşe Bozası’ ürününün bilinirliğini artırmak ve hukuki koruma sağlamak üzere ortak çalışma yapılması için bir araya gelmek olduğunu belirten Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, ayrıca Çorlu TSO hizmet binasında açılacak olan Trakya Kalkınma Ajansı irtibat noktasının Oda Üyelerine ekonomik anlamda pozitif katkı yapacağını ve iki kurum arasındaki bağların güçleneceğini işaret etti.

 

“EKONOMİK ANLAMDA KATKI SAĞLAYACAK”

 

 

Velimeşe Bozası ürününün hukuki korunması için gerekli olan marka, coğrafi işaret gibi fikri mülkiyet hukuku konusu tescil işlemlerinin gerçekleştirilmesi konusunda Trakya Kalkınma Ajansı ile işbirliği içinde olacaklarını dile getiren Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan da “Kültürel değerlerin korunması, ülke ve dünya çapında ses getirmesi amacıyla odamız olarak üstümüze düşen görevi yerine getireceğiz. Ayrıca Odamız bünyesine kurulacak Trakya Kalkınma Ajansı irtibat noktasıyla üyelerimize ekonomik alanında katkılar sağlayacağız” dedi.

 

 

Haber / Menşure KARDEŞ