Tekirdağ'da 'Narko-sokak' uygulaması; 10 gözaltı

Tekirdağ'da polis tarafından Süleymanpaşa ve Çorlu'da yapılan 'Narko-sokak' uygulamasında 10 kişi gözaltına alındı. Uygulama kapsamında 278 kişinin GBT sorgusu yapıldı, 20 araç kontrol edildi, ara

GÜNDEM 20.06.2018 17:10:00 0
Tekirdağ

Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde Türkiye genelinde yapılan Narko- sokak uygulaması Tekirdağ'da da Süleymanpaşa ve Çorlu ilçelerinde yapıldı.

 

DİDİK DİDİK ARANDI

 

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Süleymanpaşa ve Çorlu’da bulunan farklı bölgelerde denetim yaparken, uyuşturucu ticareti ve kullanımının yaygın olduğu değerlendirilen çok sayıda metruk bina, park ve bahçe de didik didik arandı.

 

10 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

 

Uygulama kapsamında toplam 278 kişinin GBT sorgusu yapılırken, 20 araç kontrol edildi. Aranan 3 kişinin yakalandığı uygulamada 10 kişi gözaltına alınırken, toz ve fişek halinde bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Ekiplerin denetimlerinin memnuniyet verici olduğunu kaydeden vatandaşlar “Eskiden bu binalara girip çıkanlar yüzünden çocuklarımızı sokağa salamıyorduk. Çok kötüydü buralar. Şimdi polisin bu çalışmaları bu durumu engelledi” dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ