Gülerçin'de mezuniyet coşkusu

Çerkezköy'de eğitim öğretim veren Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji, bu yıl da 70 öğrencisini mezun etti.  Önceki akşam saat 19:00'da düzenlenen mezunlar buluşması ve pilav günü

GÜNDEM 20.06.2018 17:08:00 0
Gülerçin

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan etkinlik Gülerçin Koleji Müdürü Ömer Kürklü ve okulun kurucusu Sait Bülent Gülerçin’in konuşmalarıyla devam etti. Erkinlikte yıl boyunca yapmış olduğu çalışmalar dolayısıyla Okul Aile Birliği Başkanı Esin Kaya’ya da plaket verildi. 2017-2018 eğitim Öğretim  yılı ortaokul mezunları adına Defne Nadirler, ardından Gülerçin Anadolu Lisesi mezunları adına da Halil Damla Dinçer konuşma yaptı. Etkinlikte okulun eski mezunları da konuşma yaparak, burada eğitim gören öğrencilerin okulun kıymetini bilmelerini istedi.

 

OKUL BİRİNCİLERİ AÇIKLANDI

 

Ortaokul ve lise öğrencilerinin bayrak ve flama devir tesliminin ardından Gülerjin Koleji Müdürü Ömer Kürklü tarafından okul birincileri açıklandı. Gülerçin Ortaokulu birincisinin 99.97 puan ortalamasıyla Aybüke Duman, Gülerçin Anadolu Lisesi birincisinin de 97.98 puan ortalamasıyla Yasemin Kasnak olduğunu kaydeden Kürklü “Bizce tüm mezunlarımız okul birincisidir” dedi. Okulun kurucusu Sait Bülent Gülerçin tarafından okul birincilerine kupa ve madalyalarının verilmesinin ardından okul birincileri mezuniyet kütüğüne isimlerinin yazılı olduğu plaketleri çaktılar. 2017-2018 eğitim öğretim yılında ortaokul ve liseden mezun olan toplam 70 öğrenciye de Gülerçin Koleji Kurucusu S.Bülent Gülerçin, eşi Deniz Gülerçin, Gülerçin Koleji Müdürü Ömer Kürklü, okul idarecileri ve öğretmenler tarafından diplomaları verildi. Mezun olan öğrenciler hep birlikte keplerini havaya fırlatarak mezuniyet coşkusunu yaşadı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ