'24 Haziran'da Türkiye kazanacak'

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Abdullah Öğe, Çerkezköy İlçe Başkanı Ercan Tanışık ve partililerle birlikte Marmara Haber Gazetesi ve Çerkezköy Haber Gazetesi tesislerini ziyaret ederek Gazeteci Şaba

SİYASET 19.06.2018 14:54:00 0

24 Haziran akşamı Türkiye’nin kazanacağını söyleyen Öğe “2002’de yüzde 38 oy ile iktidara gelen bir parti şimdi yüzde 50+1 hedefi koyuyor. Türkiye’nin yarısından fazlası bir liderin peşinden giderse Türkiye’nin kazanacağı bir sistemi getiriyoruz. Yüzde 50+1 Türkiye’nin kazanacağı bir sistem demek. AK Parti olsa da, olmasa da ülkenin koalisyon baskısı altında olmadığı bir sistemi savunuyoruz. Türkiye koalisyonları yaşamasın diye bunun mücadelesini veriyoruz” dedi.

 

 

7 YILI E MUHTIRALAR VE KAPATMA DAVALARIYLA GEÇTİ

 

 

AK Parti’nin iktidarda olduğu 16 yılın 7 yılının e muhtıralarla, parti kapatma davalarıyla geçtiğini, AK Parti’nin son 10 yıldır tam anlamıyla hizmet edebildiğini dile getiren Öğe, bazı adayların “Eğer biz kazanırsak parlamenter sistemi geri getireceğiz” sözlerine de “Bu sistem zaten 16 Nisan’da halka sorulara getirildi” cevabını verdi.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU