İYİ Parti'den 'Tülbent Hareketi'

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener'in başlattığı 'Tülbent Hareketi'ne Çerkezköy'den de destek geldi. İYİ Partili kadınlar dün Çerkezköyâ

GÜNDEM 18.06.2018 18:51:00 0
İYİ Parti

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’in başlattığı ‘Tülbent Hareketi’ne Çerkezköy de katıldı.

 

ESNAFI ZİYARET ETTİLER

 

Dün İl Kadın Kolları’nda görev alan kadınlarla birlikte Çerkezköy’e gelen İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, Çerkezköy İlçe Başkanı Cemalettin Turlin ve İYİ Partili kadınlarla birlikte esnafı ziyaret etti. Tülbentlerini takan İYİ Partili kadınlar esnaf ve vatandaşlara İYİ Parti’nin seçim broşürlerini dağıttı.

 

“11 İLÇEDE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

 

Tülbent hareketi ile ilgili bilgi veren İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, tülbent hareketini Tekirdağ’ın 11 ilçesinde gerçekleştireceklerini belirterek “Etkinliğimizin 4’üncü gününde bu gün Çerkezköy’deyiz. Gerçekleştirdiğimiz etkinlikte İYİ Parti’nin seçim vaatlerimizi Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Meral Akşener’in simgesi haline gelen tülbentlerle açıklıyoruz” dedi. 

 

“ÇÖZÜM İYİ PARTİ İKTİDARIYLA OLACAK”

 

Vatandaşlara ve esnaflara Meral Akşener’in iktidarında hayata geçirilecek projeleri anlattıklarını belirten Alkaya “Ülkenin 16 yıldır ülke yönetiminde bulunan bu iktidardan neler çektiğini halkımıza anlatıyoruz. Halkımızın beklentilerini ve çözümü İYİ Parti iktidarıyla olacak” dedi. Vatandaşların İYİ Parti’ye olan ilgisinin kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Alkaya, tülbent hareketinin tüm ilçelerde süreceğini söyledi. 

 

 

Haber / Özge MERİÇ