MHP de ilk gün bayramlaştı

Partisinin Çerkezköy İlçe Teşkilatı'nda düzenlenen bayramlaşma programına katılan MHP Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı Koray Önsel, "24 Haziran'da MHP'nin mecliste güçlü

GÜNDEM 17.06.2018 18:23:00 0
MHP de ilk gün bayramlaştı

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nda bayramın ilk günü bayramlaşma programı düzenlendi. Parti binasında saat 15:00’da düzenlenen bayramlaşma programına MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, MHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Koray Önsel, MHP Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Mehmet Ceylan, MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Hümeyra Aksan, ilçe yönetimi, Ülkü Ocakları Çerkezköy ilçe yönetimi ve çok sayıda partili katıldı.

 

 

“CUMHUR İTTİFAKININ ZAFERİYLE SONUÇLANACAK”

 

 

Bayramlaşma programında konuşan MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, “24 Haziran seçimleri Cumhur ittifakının zaferi ile sonuçlanacak. 24 Haziran’ın Ramazan Bayramında zulüm altında olan Müslümanların kurtuluşu olmasını niyaz ediyorum. Allah her bayram bizleri bu bayramlarda bir araya getirsin” dedi. Yoğun bir seçim çalışması içinde olduklarını söyleyen Aydeniz “24 Haziran’da biz birinci turda Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı seçeceğiz ve mecliste de güçlü bir MHP ile var olacağız” dedi. 24 Haziran’da lider bir ülke, mazlumların umudu olan, güçlü bir Türkiye olmanın temellerini atacaklarını kaydeden Aydeniz “24 Haziran akşamı da  zaferimizi meydanlarda  birlik ve beraberlik içinde coşkuyla kutlayacağız”  dedi.

 

 

“SIKI BİR ÇALIŞMA İÇİNDEYİZ”

 

 

MHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Hümeyra Aksan da “Tüm Çerkezköylülerin ve partililerin bayramını kutluyorum” dedi. Aksan, Kadın kolları olarak sıkı bir çalışma içinde olduklarını dile getirdi. Bayramlaşma programında MHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Koray Önsel de konuşma yaptı. Seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini kaydeden Önsel “Bizler 24 Haziran seçimleri için sıkı bir çalışma mücadelesi içindeyiz. İnşallah kalan bir haftalık süre içerisinde de çalışmalarımızı aksatmadan sürdüreceğiz ve bu çalışmalarımızın karşılığını 24 Haziran akşamı inşallah alacağız” dedi.

 

 

“GÜÇLÜ TÜRKİYE’NİN TEMELLERİNİ ATACAĞIZ”

 

 

Suruç’ta pkk tarafından AK Partili Milletvekili Adayına yapılan saldırı saldırıyı da kınayan Önsel “Biz bu tahriklere kapılmamalıyız. Bu saldırıları esefle kınıyoruz. 24 Haziran’da MHP’nin mecliste güçlü bir şekilde temsil edilmesini planlıyoruz” dedi. Halkın teveccühünün kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Koray Önsel “Ben şimdiden verdiğiniz desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. 24 Haziran akşamı inşallah istediğimiz sonuç ile sandıktan çıkacağımıza ve güçlü Türkiye’nin temellerini atacağımıza inanıyorum” dedi.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU