AK Parti MHP ittifakı bayramlaşmaya da yansıdı

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatında bayramın ilk günü bayramlaşma programı düzenlendi. AK Parti ile MHP'nin yaptığı Cumhur ittifakı bayramlaşmaya da yansıdı. Parti binasında saat 14:00â

GÜNDEM 17.06.2018 17:35:00 0
AK Parti MHP ittifakı bayramlaşmaya da yansıdı

Bayramlaşma programında konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ercan Tanışık, “24 Haziran’da yapılacak seçimler Türkiye için dönüm noktası. 24 Haziran’da yeni bir sistem kurulacak ve ülkemizin önü açılacak. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı başkan yapacağız” dedi. Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz de “Seçimlere bir hafta kaldı. Genel başkanımızın da deyimiyle, Cumhur İttifakı milletimizin gönlünde karşılığını buldu. 24 Haziran akşamı Cumhur İttifakını güçlü bir şekilde sandıktan çıkarıp, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Başkan yaparak, mecliste de cumhur ittifakının büyük bir çoğunlukla temsiliyetini sağlayacağımıza inanıyoruz” dedi.

 

“TÜRKİYE’NİN ÖNÜMÜZDEKİ 100 YILINI İLGİLENDİRECEK”

 

Bayramlaşma programında AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Abdullah Öğe de konuşma yaptı. 24 Haziran akşamı bir bayram daha yaşayacaklarını ifade eden Öğe “Sırtını ypg’ye pyd’ye pkk’ya yaslayan siyasilerin yanlarında olanları buradan uyarmak istiyorum. Onları milletin değerlerine saygılı olmaya davet ediyoruz. Teröristlerle beraber olanların sözde adı Millet ittifakı olsa da milletten bir haber oldukları ve milletle hiç alakaları olmadığı ortadadır” dedi. Kendi şahsi çıkarlarını devletinin çıkarının üzerinde görmeyen bir oluşum içerisinde olduklarını kaydeden Öğe, 24 Haziran’da Türkiye’nin önündeki 100 yılını ilgilendiren bir seçim atlatacaklarını ifade etti.

 

SALDIRIYI KINADI

 

Bayramlaşma programında son konuşmayı AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan yaptı. Suruç’ta yaşanan saldırıyı kınayarak sözlerine başlayan Doğan, “Milletimizin yanında olan sağduyulu kardeşlerimize başta MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli olmak üzere teşekkür ediyorum. 16 Nisan’da hep birlikte milletimizin bekası için bir karar alındı.  Geçmişteki devlet liderlerine yapılan olaylar şimdi bizim Cumhurbaşkanımıza yapılıyor. Bu parti davası olmaktan çıktı. Milletin bekası için gelecek nesillerin sağlam ayakta durabilmesi için mücadeledir. Bu coğrafyada bizim kaderimiz milletin yanında olan sağduyulu kardeşlerimizin yanımızda olmasıdır” dedi.

 

“GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE TEMSİL ETMELİYİZ”

 

Cumhur ittifakını mecliste güçlü bir şekilde temsil etmeleri gerektiğini kaydeden Doğan “Güçlü bir şekilde temsil etmeliyiz ki mazlum insanlar silah altında kalmasın. 24 Haziran’da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı başkan yapmak için sıkı şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Birlik ve beraberliğimizi kimsenin bozmasına da izin vermeyelim” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU