Çerkezköy ilk gün bayramlaştı

Çerkezköy'de Ramazan Bayramının ilk günü düzenlenen bayramlaşma programında vatandaşlar ve protokol üyeleri bir araya gelerek bayramlaştı. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay bu bayram da gelen

GÜNDEM 17.06.2018 14:40:00 0
Çerkezköy ilk gün bayramlaştı

Çerkezköy’de Ramazan bayramının ilk günü 10:00-12:00 saatleri arasında düzenlenen bayramlaşma programında vatandaşlarla ve protokol üyeleri bir araya gelerek bayramlaştı

 

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

 

Çerkezköy Belediye Binası önünde düzenlenen bayramlaşma programına Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve eşi Vahide Abban, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy 3’üncü Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Engin Candaş, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu, Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Volkan Torun, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ercan Tanışık, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Kalyon, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Abdullah Öğe, CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Dr. İsmail Doğaroğlu, MHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Koray Önsel, Saadet Partisi Tekirdağ Milletvekili Adayı Uğur Gürel, Sivil Toplum Kurulu Temsilcileri, Kamu Kurum Müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

 


EN ÇOK SEVİNEN ÇOCUKLAR

 

 

Her bayram vatandaşlara bayram harçlığı dağıtan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay geleneği bu bayram da bozmayarak çocuklara harçlık dağıtırken, MHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Koray Önsel de çocuklara harçlık dağıtmayı ihmal etmedi.

Çocuklara harçlık dağıtırken izdiham yaşanması üzerine Koray Önsel, elindeki paraları havaya saçtı. Her bayram olduğu gibi bu bayram da en çok sevinenler yine çocuklar oldu.

 

 

Haber / Özge MERİÇ