Ulaşım problemi çözüldü

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Toplu Ulaşım Sistemi kapsamında hizmet veren TEKULAŞ A.Ş. Kapaklı ve Saray'da 27 modern otobüs ile ulaşım hizmeti vermeye başladı. Yetkililer "Hizmete sunulan otobÃ?

GÜNDEM 13.06.2018 13:33:00 0
Ulaşım problemi çözüldü

Büyükyoncalı, Karlı, Uzunhacı, Bahçeağıl, Yenikağıl ve Karaağaç güzergahında sabah erken saatlerde deneme seferi yapılırken, deneme seferine, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TEKPARK Genel Müdürü Ali Osman Yaşar, TEKULAŞ A.Ş. Operasyon Müdürü Serdar Eroğlu diğer yetkililer katıldı.

 

“ULAŞIM AĞIMIZI GENİŞLETİYORUZ”

 

Vatandaşların toplu taşıma sisteminden en iyi şekilde faydalanması için araç sayısının artırdıklarını, aynı zamanda da ulaşım ağını genişlettiklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “Ulaşım hizmetleri sadece ilçe merkezlerinde değil, kırsal mahallelerimizde de hizmet veriyor. Günden güne büyüyen ulaşım ağımız, açtığımız yeni hatlarla beraber daha da güçlenecek. Hizmete sunacağımız 27 araç ile vatandaşlarımız konforlu bir şekilde seyahat edebilecek. Her alanda olduğu gibi bu alanda da çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. Otobüslerimiz hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

 

GÜNDE 3 SEFER YAPILACAK

 

Yetkililer “Hizmete sunulan otobüsle, Kapaklı-Karlı- Uzunhacı, Bahçegöl, Yanıkağıl, Bahçeağıl, Karaağaç ile Çorlu ve Kapaklı arasında, saat 06.30, 13.30 ve 18.00'da gidiş-dönüş olarak hizmet verecek” dedi.

 

ULAŞIM PROBLEMİ ÇÖZÜLDÜ

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da “Artık mahallelerimizdeki ulaşım problemi çözüldü. Köy iken artık bizim birer mahallemiz olan Karlı, Bahçeağıl, Yanıkağıl ve Uzunhacı mahallelerimizde ulaşım hizmetleri başlaması ile artık vatandaşlarımız rahat bir şekilde istedikleri yerden bir çok yere gidebilecek ve mesafeler daha da kısalacak. Halkımıza ne söz verdiysek hepsini bir bir yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Başkan Mandalı, Kapaklı halkı adına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve emeği geçenlere de teşekkür etti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU