5 modern cankurtaran botu hizmet verecek

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, meydana gelebilecek boğulma vakalarının önüne geçebilmek için 5 adet modern cankurtaran botu aldı.

GÜNDEM 12.06.2018 16:54:00 0
5 modern cankurtaran botu hizmet verecek

4,20 metre uzunluğunda olan ve acil müdahaleler için tasarlanan Zodyak tipi cankurtaran botları, Mavi Bayrak almaya hak kazanan Süleymanpaşa ilçesindeki Altınova ve Şarköy ilçesindeki Mürefte, Şarköy 1 Nolu, Şarköy 2 Nolu ve Şarköy Sosyal Tesis Önü Plajında vatandaşlara hizmet verecek.

 

“HİZMET VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

 

Büyükşehir Belediyesi olarak, vatandaşlara kaliteli hizmet sunmak için aralıksız bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Yaz aylarında tatil yapmak için civar kentlerden kentimize çok sayıda misafir geliyor. Biz de herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına önlemlerimizi alıyoruz. Bu kapsamda vatandaşlarımıza hizmet verecek olan 5 adet modern cankurtaran botu aldık. Acil müdahaleler için kullanılacak olan cankurtaran botlarımız, mavi bayraklı plajlarımızda kullanılacak” dedi. Albayrak, görev süresinin sonuna kadar sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşlara hizmet vermeye devam edeceklerini söyledi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ