Kent Rehberi Uygulaması yenileniyor

Çorlu Belediyesi, Kent Rehberi uygulamasını yenilemeye ve genişletmeye devam ediyor. Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Kent Rehberi üzerinden

GÜNDEM 11.06.2018 13:17:00 0
Kent Rehberi Uygulaması yenileniyor

Kent Rehberi üzerinde önemli yer bildirimlerinde taksi durak noktalarının yerlerinin de güncellendiğini ve görüntülenebilmesinin sağlandığını belirten yetkililer “Öte yandan otobüs güzergah hatları, geri dönüşüm konteynerleri, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanları uygulamaya eklenerek vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuş ve 2017 yılına ait uydu görüntüsü de kent rehberi üzerinden yayınlanmaya başlanmıştır” dedi.

 

UYGULAMA GÜNCEL TUTULUYOR

 

Yeni Kent Rehberi uygulamasının yeni teknolojilerle birlikte daha çok bilgiye erişme imkânı sunduğunu ifade eden Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt “Uygulama her geçen gün daha fazla ilgi görüyor. Çorlu Belediyesi bu hizmet ile birlikte hizmete kolay ulaşım imkânı sunuyor. Kent Rehberi uygulamasında yeni güncellemelerin yanı sıra sorgular yapılabilmekte ve haritalar ile yol, bina ve adres bilgilerinin yanı sıra parklar, Fen İşleri Müdürlüğü çalışmaları, önemli yerler, nöbetçi eczaneler sorgulanabilmekte ve haritada görüntülenebilmekte, imar planı, yol çalışmaları, parklar ve önemli yerlere ait uydu fotoğrafları sistemde hizmete sunulmaktadır. Uygulamamız güncel tutulacak ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde karşılayacak veriler sunulmaya devam edilecek” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ