Altyapı ve üstyapı çalışmalarını inceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, hafta sonu mesaisinde Büyükşehir Belediyesi ve Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Süleymanpaşa'da devam eden altyapı ve üstyapı çalışma

GÜNDEM 11.06.2018 13:12:00 0
Altyapı ve üstyapı çalışmalarını inceledi

İncelemelerine Aydoğdu Mahallesi'nde Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen parke taşı çalışmalarını inceleyerek başlayan Albayrak, teknik personelden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı. Çalışmaların aralıksız bir şekilde yürütüldüğünü belirten Başkan Albayrak, “Çalışmalar kısa süre içerisinde tamamlanacak” dedi.

 

KALDIRIM ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

 

Perşembe Pazarının kurulduğu Ruşen Güneş Caddesi'nde sürdürülen altyapı çalışmalarını da inceleyen Albayrak, “Çalışmalar sorunsuz bir şekilde ilerliyor. Vatandaşlarımıza sabır ve hoşgörüleri dolayısıyla teşekkür ediyoruz” dedi. Kumbağ Mahallesi'ni ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, burada Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen RCC beton asfalt ve kaldırım çalışmalarını inceledi.

 

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

 

Son durum hakkında teknik personelden bilgi alan Başkan Albayrak, Kumbağ Sahili'nde Süleymanpaşa Belediyesi tarafından devam eden sahil yolu çalışmalarını da inceledi. Albayrak, “Tüm Tekirdağ'da altyapı ve üstyapı çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam ediyor. İlçe belediyemizle birlikte Tekirdağ'ın geleceğine yatırım yapıyoruz, geleceğini inşa ediyoruz. 4 yıllık görev süremiz boyunca Tekirdağ'da güzel hizmetler gerçekleştirdik. Devam eden çalışmalarımız tamamlandığında Tekirdağ daha güzel ve daha yaşanılabilir bir kent olacaktır. Büyükşehir'in ikinci ve üçüncü dönemlerinde Tekirdağ'ı, Türkiye'nin parlayan yıldızı haline getireceğiz” dedi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN